Satelitski HD komplet za RTV SLO

195,00 258,00 

Satelitski komplet za RTV Slovenija omogoča sprejem kodiranih in nekodiranih slovenskih programov RTV SLO 1, RTV SLO 2 in SLO 3 ter sprejem vseh tujih nekodiranih programov, ki oddajajo prek satelita Eutelsat 16A, za 1 satelitski sprejemnik. S kompletom lahko spremljate tudi slovenske in tuje radijske programe.

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Opis

V kompletu je:

 • Satelitski sprejemnik AMIKO MINI HD265  za sprejem HD in SD programov s čitalcem dekodirnih kartic in s povezovalnim kablom HDMI
 • Satelitska antena Fracarro PENTA85. Izbirate lahko med jekleno ali aluminijasto anteno v beli, opečnati ali antracit barvi.
 • Univerzalni enojni LNB 119 za sprejem z enega satelita
 • Programiranje sprejemnika
 • Dekodirna SAT kartica RTV SLO. Manjši del programov (tuje komercialne vsebine, športni prenosi ipd.), ki jih Radiotelevizija Slovenija oddaja prek satelita, je kodiranih in jih je mogoče spremljati le s pomočjo posebne dekodirne kartice. SAT kartica se torej uporablja za odklepanje kodiranih programskih vsebin RTV Slovenija, medtem pa je večina oddaj domače produkcije (informativne, zabavne …) odprtih in za gledanje nekodiranih vsebin s tem kompletom ne potrebujete satelitske kartice.  Zato je SAT kartica v tem kompletu na voljo izbirno, kot dodatna opcija. V kolikor jo naročite direktno na RTV SLO jo dobite ceneje, kot je pri nas.

V kolikor še nimate, k izdelku priporočamo:

V kolikor bi želeli spremljati tudi tuje brezplačne programe,  potem si oglejte:

Dodatne informacije

Teža17,80 kg
Material parabole

Aluminij, Jeklo

Barva parabole

Bela, Opečnato rdeča, Temnosiva antracit

Kartica RTV SLO

Ne potrebujem, Potrebujem

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Na spodnji povezavi si oglejte seznam brezplačnih, nekodiranih satelitskih programov, ki jih je možno sprejemati v Evropi. Bodite pozorni na podatek s katerega satelita oddaja določeni program. Nekateri programi (primer RTV SLO) so občasno kodirani (kadar gre za avtorsko zaščitene tuje komercialne vsebine). Domača produkcija je večinoma nekodirana.

  Brezplačni, nekodirani satelitski programi »

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Izberi možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka