Satelitski komplet 3 sateliti za 1 TV

217,00 278,00 

Komplet 3 sateliti za 1 TV omogoča sprejem kodiranih (izbirno) slovenskih programov RTV SLO 1, RTV SLO 2, SLO 3 in TV KOPER ter sprejem vseh tujih HD in SD nekodiranih programov, ki oddajajo prek satelitov Astra, Hotbird in Eutelsat 16A za 1 satelitski sprejemnik.

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Opis

Komplet vsebuje:

 • Satelitski sprejemnik in medijski predvajalnik AMIKO MINI HD265 za sprejem HD in SD programov s čitalcem dekodirnih kartic in s povezovalnim kablom HDMI
 • Po vaši izbiri : dekodirna kartica RTV SLO in vsa opravila pri sklepanju pogodbe o uporabi dekodirne kartice. V kolikor dekodirno kartico že imate ali jo želite sami naročiti na RTV Slovenija ali jo ne želite imeti, lahko naročite komplet brez nje.
 • Nadpovprečna satelitska antena Fracarro PENTA85, z odličnimi sprejemnimi lastnostmi, kvalitetne izdelave in originalnega izgleda (romb z odrezanim spodnjim robom). Parabolični krožnik (zrcalo antene) je na voljo aluminijasto ali jekleno, oboje v rdeče-opečnati ali temno sivi- antracit ali beli barvi.
 • Monoblok enojni 3 stopinjski Triplefeed za istočasni sprejem s treh satelitov
 • Programiranje sprejemnika s TV in radijskimi programi. S kompletom lahko spremljate tudi slovenske in tuje radijske programe.

V kolikor še nimate, k izdelku priporočamo:

V kolikor bi vam zadoščalo samo spremljanje RTV SLO potem si poglejte cenejši komplet na TEJ STRANI.

Dodatne informacije

Teža17,80 kg
Barva parabole

Bela, Opečnato rdeča, Temnosiva antracit

Material parabole

Aluminij, Jeklo

Kartica RTV SLO

Ne potrebujem, Potrebujem

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Zanimam se za nakup satelitske opreme s katero bi lahko brezplačno spremljal najpogostejše programe. Na Vašem spletnem mestu sem opazil da aktivno prodajate tozadevno opremo, zato se na Vas obračam z nekaj vprašanji.
  Satelitski komplet 3 sateliti za 1 TV, pomeni da ima krožnik tri glave in vsaka od njih sprejema signal drugega satelita. Če želim imeti enak prenos na dve televiziji, potem je potrebno dokupiti še dodatni sprejemnik ali?
  Dekodirne kartice kot so VIACCESS in RTV predstavljajo zgolj enkraten strošek ob nakupu ali se nato ko si že enkrat imetnik plačuje še mesečna naročnina? Zanima me še, če Vi opravite tudi strokovno montažo in prvi vklop v primeru, da bi opremo kupil oz. naročil pri Vam (seveda proti plačilu).

  • Avatar of Trgovina ANTENE

   Trgovina ANTENE Z.

   Kaj imate v mislih s tem, ko govorite o “najpogostejših programih”? S tem kompletom ni možno gledati komercialnih programov, ki so na voljo v plačljivih kabelskih ponudbah. Od kodiranih programov lahko gledate RTV SLO in neplačljive ostale satelitske programe. Ti pa so naslednji https://www.antene-zupancic.si/seznam-brezplacnih-satelitskih-programov/ (Bodite pozorni na pozicije 13, 16 in 192 E)
   Komplet ni primeren za sprejem na več satelitskih sprejemnikih, ker to ne omogoča monoblok, ki je predviden v tem kompletu. To se da enostavno spremeniti in prilagoditi in vsak uporabnik mora imeti svoj TV s tunerjem DVB-S ali ločen satelitski sprejemnik.
   Da, kartice so enkraten strošek, če jih na svoje ime vzame zavezanec, ki že plačuje mesečno naročnino.
   30 let smo opravljali montaže, sedaj pa tega ne opravljamo več.

 2. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Komplet je še kako primeren za obmorsko uporabo in drugače. Koaksialni kabli se razlikujejo po materijalu. Lahko je uporabljeno železo ali baker, ter po odpornosti in lastnostih plašča. Če gre za zunanjo uporabo in za agresivno podnebje, kot je ob morju, potem priporočamo takšnega, ki je za zunanjo montažo in je UV odporen. Potem je tu še kvaliteta in možnost namestitve kompresijskih konektorjev. V kolikor se ve dolžina, priporočamo, da to storimo kar mi ali vsaj na tistem zunanjem koncu kabla. Cena kabla je od 30 centov do 1 eur po tekočem metru. Če kabel ne bo izpostavljen in če ga ne mislite uporabljat več kot dve leti in če bo v mirovanju potem je vseeno kako se odločite. Na sliko, ko je vse novo, kabel nima nekega vpliva.Stenski nosilec ni zraven saj ga v 50 % kupci ne bi uporabili, saj nekateri že imajo takšne konzole ali pa antenske strešne drogove. Drugi spet to nameščajo na mobilna stojala. Tudi če bo stenski nosilec je treba vedeti pod kakšnim kotom bo antena proti jugu, saj to določa dolžino nosilca. Bolj kot je stena, na kateri bo satelitska antena, pravokotna na jug, krajši nosilec je lahko . Za zadnje lahko samo 25 cm, če pa stena ni ravno pravokotna na jug potem se zna pri krajših nosilcih zgoditi, da se rob parabole kaj kmalu dotakne fasade, do končne lege bi morali anteno še zasukati pa nam zid tega ne dopušča. Ker je ob morju podnebje kar agresivno ne moremo v primeru montaže na dimnik uporabiti kar običajen stenski nosilec kar počnemo na kontinentu. V tem primeru uporabimo posebne dimniške nosilce. Jih imamo.Trgovina ANTENE

 3. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Sicer ne vem kaj pomeni “kaj boljšega”. Verjetno bi kupil običajnega, če bi šel kupovat posebej.Kaj pa to pomeni za sprejem – sliko? Kolikšna je razlika v ceni?Sicer potrebujem 10m kabla.Glede na to, da je namenjen komplet v osnovi lastni montaži predvidevam, da je zraven tudi konzola za SAT anteno. Ali to drži? Vse skupaj naj bi zmontiral v okolici Pule z namenom, da bi lahko gledal SLO1,2,3.Le še enkrat preverjam. Ali bo to delovalo tam brez problema?

 4. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Seveda, lahko vam prodamo komplet kakor želite. Dobite ponudbo s koaksialnim kablom vred. Želite običajnega ali kaj boljšega?Trgovina ANTENE

 5. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Na spletu imate ponudbo za “Satelitski komplet 3 sateliti za 1 TV -R. Zanima me, če je možno dobiti taisti komplet brez dekodirne kartice. To namreč že imam. Ali lahko dobim predračun?in še vprašanje- ali je antenski (koaksialen) kabel tudi zraven in koliko?

 6. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Ste pripravljeni plačevat naročnino 20 eur na mesec? Dodatna pojasnila na 041 542020ANTENE online

 7. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Pozdravljenizanima me glede na to da imamo eno televizijo preko sobne anteneče bi želeli sprejem lokalnih televizijskih programov in zraven programov iz sobne antene še pop tv , kanal a in še kakšen animal planetkolikšen bi bil znesek satelitskega sprejemnika, smo iz Ptujaza eno tv , ali pa celo za dva televizorjalep pozdrav

 8. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Seveda. Kjerkoli v Evrazijskem območju, kamor seže snop s teh satelitovAntene online

 9. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Pozdravljeni!Zanima me ali je možno nastaviti satelitsko anteno na hrvaški strani cca2km od slo meje? Natančneje Prezid(hr)-Babno polje (slo)? Hvala in lep pozdrav

 10. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Če res ne živite ravno v neposredni bližini kakšne visoke vzpetine, previsne stene ali skupine dreves ne boste imeli s sprejemom nobenih težav To da so hribi kakšen kilometer in bližje okrog ne igra vloge pri sprejemu. S kompletom lahko sprejemate vse kar je nekodirano na naših najbolj aktualnih legah to je Astra 19, Hotbird 13 in Eutelsat W2 na 16 stopinj vzhodno. Oglejte si popolnoma vse internetne povezave, ki jih imamo v opisu tega kompleta in našli boste tudi satelitske tabele s programi.Antenski sestav omogoča tudi sprejem kabelske TV preko satelita TOTAL TV, v kolikor se naknadno odločite, da bi prešli na plačljivo satelitsko ponudbo.V kolikor sami ne zmorete montaže lahko to po posebnem dogovoru opravimo tudi mi.Splettna trgovina ANTENE

 11. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Zanima me sprejem na lokaciji IŠKA.Kaj se da na tej lokaciji sprejemati oz. katere satelite glede na to, da okoli precej visoki hribi.

 12. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Naši sestavi so plod več kot 20 let izkušenj pri montažah satelitskih sistemov.Matjaz Zupančič -Spletna trgovina ANTENE

 13. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Pozdravljeni!Za 1 TV je še nekako spremenljiva cena,čeprav malo visoka(20€-30€),ampak za 2 TV-ja,ta pa je res uhhh…zelo…zelo…visoka…Lep pozdrav!

 14. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Popolne predmontaže z nastavitvijo LNB na točne pozicije pri konfiguracijah s 4 sateliti ne delamo. LNB je potrebno natančno usmeriti ob sami montaži SAT antene.Koliko stane takšen komplet (brez predmontaže) ? Antenski sestav GIBERTINI 4/2-R … 247,00 € Antenski sestav GIBERTINI 4/1-R … 136,00 €Predmontažo opravimo le pri konfiguracijah za 3 SAT lege na 85 cm SAT anteni. (13,16, 19 E)

 15. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Zanima me cena sestavljene antene (popolna predmontaža antene) in sicer:-satelitski komplet 4 sateliti za 1 TV,-satelitski komplet 4 sateliti za 2 TV,ker imam namreč 2 TV sprejemnika.Lep pozdrav!

 16. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Za sprejem iz teh 4 satelitov priporočamo iz naše ponudbe naslednjo opremo1 x SAT antena 100 cm Gibertini 1 x Nosilec za 4 LNB, min. 3º (Gibertini) 4 x LNB enojni Megasat Multifeed1 x DiSEqC stikalo 4/1 P.164-IW4 x Povezovalni kabel Fm/Fm- 2 metra 1 x Izolirni trak NITTO 201 10 x Vezica 430 x 4,8 Satelitski sprejemnik izberite sami.Spletna trgovina ANTENE

 17. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Nimam še nobenih satelitskih programov,ampak samo DVB-T programe.Zato se še odločam in iščem satelitski komplet s čim več programi.Prosil bi vas za nasvet in vaše mnenje za satelitski komplet 4 sateliti za 1 TV.Posredujem vam podatke satelitov:1.Astra 19.2E; 2.Hotbird 13E;3.Eutelsat W2 16E;4.Thor/Intelsat 0.8W/1W.Lep pozdrav!

 18. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Naš odgovor je bil zelo resen. Koliko programov boste gledali je odvisno od vaše izbire in montaže. Ne moremo vam odgovoriti koliko več programov dobite, a ne vemo katere satelite bi vi gledali. In kateri je tisti četrti satelit in kateri so tisti prvi trije sateliti pri vaši konfiguraciji? Četrti satelit lahko tako doda 2 ali pa 500 in več programov. Če je vaš namen izključno loviti čim več programov, potem si omislite anteno z rotorjem, kjer boste z eno anteno sprejemali z več kot 60 satelitov nekaj tisoč nekodiranih programov. Največ programov s fiksno anteno je možno sprejemati preko toroidalne satelitske antene (do 16 satelitskih pozicij). Vi lahko kupite opremo za sprejem 4 pozicij, kam pa bodo usmerjeni LNB pa je stvar montaže. Običajno v Sloveniji pri takšnih konfiguracijah usmerimo antene proti 13, 16 in 19 vzhodno, 4 pozicijo pa na kakšnega od sosednjih satelitov. Programe si lahko sami seštevate na http://www.flysat.com/satlist.php . In upoštevajte pri tem velikost vaše antene, možnost razpona med LNB in zmožnosti satelitskega sprejemnika.Spletna trgovina ANTENE

 19. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Od satelitske TV pričakujem čim več programov,zato sem vam tudi zastavil vprašanje in prosim,da mi odgovorite:”Koliko programov je več pri 4 satelitih,kot pa pri 3 satelitih?Za konkreten odgovor se vam vnaprej zahvaljujem!Lep pozdrav!!!

 20. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Pri nas ste zasledili 4 satelite za 1 TV? Tudi to lahko uredimo, če je želja takšna. Sicer pa gre tudi do 60 satelitov z eno anteno kjerkoli v Sloveniji. Izbira sistema ni odvisna od lokacije temveč in predvsem o zmožnostih in željah uporabnika SAT TV. In kaj sploh od satelitske TV pričakujete?Spletna trgovina ANTENE

 21. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Zasledil sem satelitski komplet 4 sateliti za 1 TV.Sprašujem,ali je možno v sloveniji (Maribor),to tudi gledati iz 4 satelitov,in koliko programov je več kot pa pri 3 satelitih!?!Lep pozdrav

 22. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Sprejemnik ni v redu. Več o tem levo v “Distribucija, montaža in servis TOTAL TV” v kategoriji “TOTAL TV”Spletna trgovina ANTENE

 23. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Kako je z POP TV, A KANAL, Animal Planet, ….Hvala, pozdrav

 24. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Seveda lahko najprej poskusite brez nove antene in uporabite obstoječo. Monoblok, ki ga spodaj predlagamo, omogoča še dodatno sprejem iz Hotbirda.Predlagamo naslednjo vsebino vaše košarice:1 x SAT sprejemnik Clarke tech 3101 PLus1 x Monoblock enojni 6° MEGASAT DIAVOLO1 x SAT antena 85 cm “Gibertini”V kolikor je koaksialni kabel dotrajan predlagamo tudi njegovo zamenjavo in kakšen novi samozatezni kompresijski konektor ne bi škodil.Spletna trgovina ANTENE

 25. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Hvala za res hiter odgovor! Do sedaj sem res gledal pretežno nemške (Astra), sedaj bi pa bi jih rad morda le nekaj več še v drugih jezikih. Ne potrebujem slovenskih podnapisov, čim bolj bi se rad izognil plačljivim (napravo imam na vikendu), ne rabim povezave za drugi televizor zaradi majhnega ekrana (26 col) pa tudi ne rabim HD. Prosim za nasvet, ali naj kaj dokupim k stari napravi, ali naj kupim novo. Hvala in pozdrav!

 26. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Kaj pričakujete od SAT TV? So vam zadostni nemški programi? Bi dodali morda še kakšne druge programe? Morda Golica, Čarli TV? Brezžično gre samo v kolikor bi gledali istočasno na obeh sami isti program, oziroma na drugem TV samo takrat, kadar uporabnik pri prvi TV poleg SAT sprejemnika ne bi gledal satelitski program.Spletna trgovina ANTENE

 27. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Pozdravljeni!Do sedaj sem več kot 20 let uporabljal analogni sat tv komplet LENCO z enojno glavo, ki ga moram nadomestiti z digitalnim. Zato vas prosim za naslednje odgovore:- Ali je od starega kompleta še mogoče oziroma smiselno ohraniti antenski krožnik (80 cm) in kabel do televizorja?- Koliko glav (dve ali tri) naj ima nova naprava za manj zahtevnega starejšega gledalca?- Ali je smiselno nabaviti skupni sprejemnik za dvb-t in dvb-s2, ali bolje dva ločena?- Ali je novo anteno mogoče brezžično priklopiti še na drugi sprejemnik?- Katero napravo iz vaše ponudbe mi priporočate in koliko stane?Hvala za potrpljenje in lep pozdrav!

 28. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Pozdravljeni!Glede na vaš odgovor vam sporočam, da sem se odločil za nakup takšnega satelitskega kompleta. Tretjega satelita ne bi imel, ampak le dva, kot je zajeto v košarici. Mogoče samo še podatek glede števila konektorjev; na notranji strani zunanje stene imam omarico, od katere naprej je inštalacija že napeljana do vtičnice za TV. Od predvidene namestitve satelitskega krožnika do prej omenjene omarice je dolžina nekje 5 metrov (pri tem je upoštevana dolžina položenega kabla, zračna razdalja je manjša). Prosim, če mi lahko pošljete seznam programov, do katerih je mogoče dostopati preko satelita ASTRA in HOT BIRD.Tako vas prosim, da mi pošljete pogodbo za uporabo RTV SLO kartice. Celotno plačilo izbranega nakupa bi želel poravnati ob prevzemu. Lep pozdrav,

 29. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Za vse tri nacionalne programe RTV Slo (Astra in Hotbird) vam priporočamo glede na klimatske razmere naslednji antenski sestav. V košarici je vse zajeto, kar že imate seveda ne potrebujete. Vključena so vsa naša dela okrog sklepanja pogodbe okrog uporabe SAT kartice.Pošljemo vam pogodbo, vi jo izpolnete in vrnete.V kolikor se boste odločili vam pošljemo pogodbo že jutri.V tem času mi sprogramimo sprejemnik s programi in z antenskimi nastavitvami. Antena ne bo sestavljena, to boste storili sami. K sestavu bomo priložili naše kratko navodilo kako se sestavijo na anteno LNB in kateri LNB lovi določen signal in kako mora biti priključeno stikalo glede na naše nastavitve v sprejemniku.V kolikor bi vseeno želeli tudi tretji satelit na katerem je neplačljiva Golica in naši komercialni programi (dodatna naročnna mesečno 16 eurov ) in če želite da anteno tudi mi sestavimo pa nam to sporočite, da vam pošljemo drugo ponudbo.Vsebina košarice: 1 x SAT antena PENTA 85 – Materijal in barva SAT parabole Aluminij, bela, rdeča, antracit 2 x LNB enojni Inverto IDLP-40SL+ 1 x Stikalo 2/1 DiSEqC 2.0- Edision 1 x Dekodirna SAT kartica RTV SLO 1 x Programsko in sistemsko urejanje SAT sprejemnikov 1 x SAT sprejemnik C-Tech 3101 Plus 20 x Koaksialni kabel Cavel DG113 5 x Samozatezni “F” konektor FCPO5.1C 1 x Nosilec za 2 LNB (PENTA 85) 1 x Stenski nosilec L35Trgovina ANTENE

 30. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Spoštovani!Na Vas se obračam s prošnjo za informacijo glede nakupa satelitskega kompleta. Satelitski komplet želim uporabljati na Hrvaškem, na otoku Pagu. Želel bi, da mi svetujete, kakšno anteno izbrati, kakšen receiver, nadalje, da mi uredite in sprogramirate kartico za rtv slo programe. Želel bi, da bi lahko lovil signal vsaj za dva satelita, mogoče tri, odvisno od programske sheme (astra, hot bird…). Zanima me cena takšnega kompleta ter v kakšnem roku ste pripravljeni vse skupaj urediti in poslati na moj naslov. Zanima me tudi, kakšne papirje potrebujete za rtv slo kartico. Želel bi, da je satelitski komplet sprogramiran, tako da ga lahko sam samo zmontiram in priklopim.Za odgovor se vam že zdaj najlepše zahvaljujem,lep pozdrav,

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Izberi možnosti