Programiranje sprejemnikov

Programiranje sprejemnikov kupljenih v trgovini ANTENE. Na vašo željo vam ob nakupu uredimo sprejemnik z vsemi znanimi nekodiranimi programi in nastavimo antenske nastavitve za vašo antensko konfiguracijo.

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Opis

Vsi sprejemniki, ki so v tej trgovini, vključeni v satelitske komplete so programsko urejeni z vsemi sistemskimi in antenskimi nastavitvami za posamezen komplet.
pazi V posamični prodaji so sprejemniki le tovarniško nastavljeni.
Na vašo željo vam ob nakupu uredimo sprejemnik z vsemi znanimi nekodiranimi programi in nastavimo antenske nastavitve za vašo antensko konfiguracijo. Vaše želje vpišite med postopkom naročanja kot komentar k vašemu naročilu.
V to ceno so vštete največ 3 (tri) satelitske lege. npr. Astra 1, Hotbird in Eutelsat 16A .

Dodatne informacije

Teža0,10 kg

Mnenja in vprašanja

  1. Avatar of Trgovina ANTENE

    Trgovina ANTENE Z.

    Lahko nam pošljete sprejemnik, da vam ga pravilno pripravimo. Je pa vprašanje ali je vzrok, da signala ne dobite oziroma ne sprejemate stabilno, le v nepravilnih nastavitvah sprejemnika. Nastavljanje antene je natančno opravilo in pri tem napak ne sme biti. V kolikor se boste odločili da sprejemnik pošljete nam še sporočite ali imate na anteni monoblok ali imate dva ločena LNB in kako sta slednja priključena na stikalo DiSEqC . To nam lahko opišete kar po domače se pravi ” levi to je vzhodni LNB gre na vhod A, desni gledano od antene proti satelitu na vhod B ” ali podobno. Naš naslov je :ANTENE spletna trgovina, Matjaž Zupančič s.p., Potok 39, 8351 Straža

  2. Avatar of Anonimnež

    Anonimnež .

    Pozdravljeni, imam nov sat sprejemnik amiko. Na sat anteni imam dve glavi (za sprejem astre in hotbirda). Ob priklopu sprejemnika imam težavo, ker nikakor ne dobim stabilnega signala iz teh dveh satelitov (za kratek čas sem signal sicer dobil, z iskanjem poiskal programe, ko pa hočem programe gledati mi javlja da ni signala in nikakor ne najdem več prave nastavitve). Ali mi vi lahko pomagate pri nastavitvah preko vaše storitve? Kakšne podatke potrebujete od mene za nastavitev? Kako vam lahko dostavim sprejemnik?

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Najprej kupi sprejemnik