DiSEqC stikalo 2 satelita in 1 zemlja S2/1PCP-W1

18,50 

DiSEqC satelitsko stikalo EMP-CENTAURI S2/1PCP-W1 je namenjen za priključitev dveh LNB in 1 krat prizemne DVB-T ali kabelske TV. Stikalo je v odpornem plastičnem ohišju za zunanjo montažo.

Na zalogi

Primerjaj
Šifra: ST P162TW Kategorija: Oznake: , ,

Opis

DiseqC (Digital Satellite Equipment Control) satelitsko stikalo je  naprava v svetu satelitske televizije. Omogoča nadzor več satelitskih anten. Na primer, če imate več LNB-jev (Low Noise Block downconverter) ali anten, usmerjenih k različnim satelitom, DiseqC stikalo omogoča enostavno preklapljanje med njimi s pomočjo daljinskega upravljalca.

To pomeni, da lahko gledate programe z različnih satelitov brez fizičnega premikanja antene ali menjave kabla. Tako DiseqC stikalo naredi celoten postopek bolj prilagodljiv in preprost.

Dodatne informacije

Teža0,10 kg
Proizvajalec

Mnenja in vprašanja

  1. Avatar of Trgovina ANTENE

    Trgovina ANTENE Z.

    Napajanje gre samo skozi satelitsko linijo. Napajanje za zemeljske antenske ojačevalnike izvedemo nad njim se pravi usmernik namestimo med stikalom in ojačevalnikom.ANTENE online

  2. Avatar of Anonimnež

    Anonimnež .

    Zanima me ali omogoča napajanje z enosmernim tokom tako za SAT signal kot tudi zemeljski signal,.. ne da bi za slednjega napajanje izvajal pred vhodom Diseqc stikalo.

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico