Satelitski instrument SATFINDER Dishpointer Basic Plus

15,00 

Satelitski instrument SATFINDER Dishpointer Basic Plus je pripomoček s kazalcem in zvočnim signalom, uporabljamo za natančno nastavljanje satelitskih anten. Zahvaljujoč 4 vgrajenim LED diodam lahko takoj vidite 4 najpomembnejše nastavitve sprejemnika: 14 V / 18 V / 22 KHz / 0 KHz.

Samo še 1 na zalogi

Primerjaj
Šifra: IM DPBASICPL Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Tehnične lastnosti:

  • Frekvenčno področje … 950-2300 MHz
  • Napajanje … iz satelitskega sprejemnika 13- 18 V
  • Podpira 22 KHz
  • Povezovalni merilni kabel priložen

Opozorilo! Merilni instrumenti SATFINDER ne prepoznavajo posameznih satelitov in frekvenc, temveč omogočajo najbolj optimalne nastavitve satelita, proti kateremu je usmerjena satelitska antena. Ti instrumenti vam omogočajo zaznavanje satelitskega signala in izboljšanje njegovega sprejema do največje možne mere, vendar ne posredujejo informacij o tem, s katerega satelita je merjeni signal oddajan.

Please Login To Download Attachment

Dodatne informacije

Teža 0,20 kg

Mnenja in vprašanja

  1. Avatar of Trgovina ANTENE

    Trgovina ANTENE Z.

    Opozorilo! Merilni inštrumenti SATFINDER ne prepoznavajo oz. ne razlikujejo posamičnih satelitov in frekvenc, temveč omogočajo le najoptimalnejše nastavitve satelita proti kateremu je usmerjena satelitska antena. Z njimi torej zaznate, da antena sprejema satelitski signal in ga lahko do maximuma izboljšate, vendar vam ne posredujejo nikakršnih informacij o tem s katerega satelita oddaja merjeni signal.

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico