Satelitski instrument SATFINDER Dishpointer Basic Plus

Satelitski instrument SATFINDER Dishpointer Basic Plus je pripomoček s kazalcem in zvočnim signalom, uporabljamo za natančno nastavljanje satelitskih anten. Zahvaljujoč 4 vgrajenim LED diodam lahko takoj vidite 4 najpomembnejše nastavitve sprejemnika: 14 V / 18 V / 22 KHz / 0 KHz.

Ni na zalogi

Obvestite me o možnostih dobave

Primerjaj
Šifra: IM DPBASICPL Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Tehnične lastnosti:

 • Frekvenčno področje … 950-2300 MHz
 • Napajanje … iz satelitskega sprejemnika 13- 18 V
 • Podpira 22 KHz
 • Povezovalni merilni kabel priložen

Opozorilo! Merilni instrumenti SATFINDER ne prepoznavajo posameznih satelitov in frekvenc, temveč omogočajo najbolj optimalne nastavitve satelita, proti kateremu je usmerjena satelitska antena. Ti instrumenti vam omogočajo zaznavanje satelitskega signala in izboljšanje njegovega sprejema do največje možne mere, vendar ne posredujejo informacij o tem, s katerega satelita je merjeni signal oddajan.

Dodatne informacije

Teža0,20 kg

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Ali je ta satelitski inštrument primeren za TOTAL TV?

  • Avatar of ANTENE

   Trgovina ANTENE Z.

   Je primeren. Precej monterjev TOTAL TV je uporabljala samo ta način meritev. Gre za cenen inštrument, ki vam ne bo sporočal, ali gre za Total TV, niti ne sporoča, iz katerega satelita sprejemate signal. Nekaj poznavanja satelitskega sprejemanja in razumevanja te tehnike in razmer v vesolju je potrebnih. Ko boste imeli enkrat signal približno umerjen proti želenemu satelitu, ga potem lahko s pomočjo satfinderja umerite maksimalno natančno.

 2. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Opozorilo! Merilni inštrumenti SATFINDER ne prepoznavajo oz. ne razlikujejo posamičnih satelitov in frekvenc, temveč omogočajo le najoptimalnejše nastavitve satelita proti kateremu je usmerjena satelitska antena. Z njimi torej zaznate, da antena sprejema satelitski signal in ga lahko do maximuma izboljšate, vendar vam ne posredujejo nikakršnih informacij o tem s katerega satelita oddaja merjeni signal.

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Beri dalje