Količinski popust!

Iskra P-56 UNICOM H/V antena 790-2700 Mhz

44,50 53,00 

Iskra P-56 Unicom H/V   zunanja antena za sprejem LTE, GSM, DCS, UMTS in WLAN frekvenc od 790 – 2700 MHz. Glavni karakteristiki te antene sta enakomeren dobitek in dober sevalni diagram skozi celotni frekvenčni pas. Antena je lahko namenjena za horizontalno ali vertikalno polarizacijo. Log-periodična antena je izdelana iz Al-Mg3 cevi in elementov, ki so odporni proti koroziji in imajo dolgo življenjsko dobo.

PopustKoličinaCena za kos
5 %2 - 4 42,28 
7 %5 - 9 41,39 
10 %10 + 40,05 
Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Šifra: AG P56 Kategorija: Oznake: , , , , , , , , ,

Opis

 • Impedanca … 50 Ω
 • Število elementov … 56
 • Kabel … POPE H155
 • Dolžina kabla … 10 m
 • Konektor … SMA moški ali FME ženski
 • Dolžina antene … 98 cm
 • Največji premer pritrdilne cevi … 55 mm
 • Frekvenčni pas … 790 – 2700 MHz
 • Dobitek … 9,5 do 11,5 dB(i)
 • Razmerje naprej – nazaj … 24 dB
 • Širina glavnega lista H / V … 52° /44°
 • VSWR … < 1,5 : 1

Dodatne informacije

Teža2,20 kg
Tip konektorja

,

Dolžina kabla

, ,

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Če gre za SMA potem kupite Adapter FME moški na SMA moški

 2. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Kakšni dve leti nazaj smo pri vas naročili zunanjo anteno UMTS/LTE P-54/TS9 (AG P54TS9), ki je bila kompatibilna s takrat uporabljanim routerjem. Novi router pa ima SME izhod (Huawei B315 LTE CPE). Zanima me, ali obstaja kakšen konektor in ga imate na voljo v vaši trgovini, ki bi nam omogočil uporabo iste antene tudi pri novem routerju?

 3. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Da, vendar je priporočljivo priključiti dve anteni.

 4. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  PozdravljeniAli je ta antena primerna za Huawei 315S

 5. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Glede na frekvenco sta sicer lahko anteni druga od druge okrog 70 cm, vendar bolje kakšen cm več kot bližje. Tako da 1 meter je kar v redu. “Naša” antena P-56 ima 10 metrov kabla. Sicer se pa lahko ti kabli tudi podaljšajo. Podaljške lahko dokupite na 50 ohmski koaksialni kabel RF-240 s konektorji po izbiri

 6. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Se strinjan z napisanim. Sem preverjal tudi na telekomu in so povedali, da morata biti obe anteni vertikalno in razmak med njima naj bi bil 1 meter. Zdaj pa še eno vprašanje, ali ima antena P56 sigirno 10metrov kabla, ker kar sem gledav na internetu so imele vse 5metrov. Kar je zame premalo.

 7. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Pri vas sem kupil to anteno deluje odlično! Ampak če hočem uporabljat LTE omrežje rabim dve taki anteni, ker naj bi LTE deloval po sistemu MIMO, se pravi , dve antene ena sprejemna in odajna zato tudi na LTE rutarju 2 konektorja. Popravite me če se motim! Še zadnje vprašanje . Pri vas pod opisom piše, da je za LTE frekvence, zato sem malo spraševal, da ne bi brez veze kupoval še ene iste antene, so mi odgovorili da P54 ni za LTE frekvence,je pa P56, poravite me če se motim.

 8. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Zanima me samo, zato če normalno deluje na en priključek, ne spoznam se lih preveč. Ker mislim to anteno naročiti. Na nekaterih usmerjevalnikih ki imajo dva antenska priključka imajo označeno kateri je 4g in kateri 3g a je pri tem usmerjevslniku to pomembno. Ali je SMA konektor na anteni , ker na samem usmerjevalniku mislim da je SMA priključek. Hvala že vnaprej za odgovor!

 9. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Antena ima seveda samo en priključni kabel z enim konektorjem.

 10. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Zanima me če ima ta antena dva priključka ker na usmerjevslniku sta dva antenska konektorja.

 11. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Ne poznamo baznih postaj, ki bi oddajale horizontalno.

 12. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Antena ne dela čudežev in če signala ni, ga le ta ne bo kar tako iz nič sprejemala. V bistvu gre pri teh antenah največkrat le za to, da nek signal, ki je prisoten zunaj objekta, v prostorih pa ga zaradi ovir nimamo, da ga prenesemo po koaksialnem kablu iz zunanjosti v notranjost objektov. Kar se 3 G signala tiče, pa je antena, glede na njeno sprejemno frekvenčno področje, primerna.

 13. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Mene pa zanima ali lahko s to anteno loviš omrežje 3G, ker je pri nas le navaden Simobil signal. Signala ni skoraj nič, ali bi s to anteno bilo mogoce kaj bolje?

 14. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Gre za tovarniško verzijo antene, pri kateri se kabel (pri naših modelih gre za 10 metrov H155) zaključuje s FME konektorjem. Slednji ne zadošča za direktno priključitev na modeme, routerje in druge naprave, ampak je potrebno dodati ustrezen adapter. Večino konektorskih aapterjev držimo, imamo pa tudi že kar pripravljene antenske sestave s to anteno (SMA, CRC9, TS9 ).V kolikor 10 metrov kabla ni dovolj lahko do naročite tudi ustrezen podaljšek FME moški- FME ženski. Tega imamo na zalogi dovolj. Anteno pričvrstimo običajno na antenski drog, zelo uporabni pa so tudi stenski nosilci, ki so nam bolj poznani pri satelitskih antenah. Kar poglejte med mehanski pribor, priporočamo model L35.V kolikor ima vaša naprava 2 antenska vhoda je zelo priporočljivo oba zasesti z dvema antenama. Zgoraj napisano večinoma velja za sisteme za prenos podatkov, za govorne GSM rešitve je ta antena tudi primerna. V takem primeru je potrebno dokupiti adapter ADPT 024, ki omogoča stik s telefonom ali repetitor. Če izbirate anteno samo za GSM pogovore potem priporočamo nakup antene P-36 ali P-40.

 15. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Dober dan!Zanima me, kaj še rabim poleg te antene (ojačevalec, notranja antena…).Vnaprej najlepša hvala, Rastko K.

 16. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Pozdravljeni,Zanima me, če so vsi LTE oddajniki v vertikalni polarizaciji, kot je ta antena?

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Izberi možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka