2-vejni delilnik signala Fracarro PA2

11,10 

2-vejni delilnik Fracarro PA2 je namenjen za razdelitev TV in radijskih signalov na dve uporabniški veji. Uporabimo ga lahko v kabelskih, DVB-T in satelitskih sistemih distribucije.

Na zalogi

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Šifra: DE PA2 Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

Glavne značilnosti:

 • Kompaktno kovinsko ohišje
 • Impedanca 75Ω
 • Frekvenčno področje od 5-2400 MHz
 • Nizko slabljenje
 • Prehod enosmernega toka (samo v smeri OUT-IN)
 • Priključki na F konektor
 • Možnost ozemljitve
 • Možnost pričvrstitve na steno z vijaki

Tehnične lastnosti:

 Frekvenčno področje
MHz
5-40
40-470
470-1000
1000-1750
1750-2050
2050-2400
 Odvzemno slabljenje
dB
<4
<4
<4,5
<5,5
<5,5
<6
 Razklop izhod-izhod
dB
>22
>22
>20
>20
>20
>23

več » pdf ikona

Dodatne informacije

Teža0,05 kg
Proizvajalec

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Potrebno je zamenjati enojni LNB z dvojnim (TWIN) in inštalirati dodatni koaksialni kabel do drugega sprejemnika. V kolikor bo naenkrat v uporabi le eden izmed obeh SAT sprejemnikov oz. kartic v vašem primeru ali , če boste gledali istočasno na obeh le programe iste polarizacije, potem lahko uporabite tudi samo satelitski delilnik PA2. Delitev naredite kjerkoli na koaksialnem kablu.Spletna trgovina ANTENE

 2. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Imam vprašanje v zvezi z nakupom SAT pribora ! Želel bi kupiti pribor , s katerim bi združil signal iz ENE parabole, na DVA različna sprejemnika, to je na DVE različni SKY Star 2 kartici . Eno uporabljam že par let zdaj pa bi rad ta signal razdelil še na drugi računalnik z tako isto kartico . Zanima me torej če to omogoča katera od vaših naprav , ki jih imate v svoji ponudbi ( 2-vejni delilnik PA2 ali 2-vejni delilnik COMEGA BS-02, Združilnik/ razdružilnik OSM 100, ali kak drug delilnik ali razdružilnik, ali celo mogoče Stikalo 12 V SAR 12 F ). V vsakem primeru iščem napravo ki bi omogočala da bi vsaka od teh kartic delovala zase samostojno, ne pa da bi lahko če bi obe kartici delovale istočasno, lahko spremljal tak trenutek samo en / isti program na obeh karticah, kakor sem tudi dobil namige, da drugače ni možno. Torej če obstaja naprava za moje želje, bi vam bil hvaležen za odgovor, da bom vedel kaj lahko sploh nabavim !

 3. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Opozorilo!Delilniki serije PA imajo, kot vsi ostali podobni zemeljsko satelitski delilniki, prehod enosmernega toka samo v smeri OUT-IN. To pomeni, da delilnike ne moremo uporabiti kot združevalnike anten ki imajo v sebi že ojačevalnik, saj v smeri od usmernika proti antenam ni prehoda enosmernega toka.Nasprotno pa jih lahko uporabimo v najrazličnejših kombinacijah kot običajne delilnike v DVB-T in KA TV sistemih in tudi kot satelitske delilnike v primeru delitve sat signalov iste polarizacije iz enega LNB na več SAT sprejemnikov.

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico