GSM ojačevalnik za 2 G (900 MHz)

Izdelek smo umaknili iz spletne prodaje. Morda ga še lahko dobavimo za vas, če pa to ni več možno, najdemo alternativno zamenjavo zanj.

Pokličite nas ali pa nam pišite.

Primerjaj
Šifra: RG MINIRG Kategorija:

Opis

GSM ojačevalnik (mini repetitor) za govorno GSM področje 900 Mhz (uplink 890-915 MHz, downlink 935-960 MHz).

Ojačevalnik je v kombinaciji s sprejemno zunanjo GSM anteno namenjen notranjim prostorom, kjer je zunaj objekta prisoten zadovoljiv GSM signal v prostorih pa je zelo slab. Predvsem gre za podkletene prostore, delavnice ipd. Ojačevalnik s svojo oddajno anteno pokriva v ugodnih razmerah le do 100 m², pri delitvi signala preko delilnikov na več oddajnih anten, pa tudi do 500 m².

Zunanja in notranja antena ne smeta biti v vidnem polju in niti ne smeta biti tako blizu, da bi lahko elektromagnetno vplivali druga na drugo. Zato je priporočljivo, da sta anteni vsaj 10 metrov narazen, vmes pa so fizične ovire

Lastnosti:

  • Notranji ojačevalnik (mini repetitor) z vsesmerno pregibno OMNI anteno dolžine 20 cm za frekvenčno področje 900 Mhz, ojačenje do 60 dB, priložen 5 V napajalnik, velikost 105 x 85 x 18 mm, priključki N ženski.

Izdelek se prodaja po bistveno znižani ceni zaradi enega ali več spodnjih razlogov:

  • Odprta ali poškodovana embalaža – Izdelek ima odprto ali poškodovano embalažo, vendar je brezhibno delujoč in popoln. Velja garancijski rok naveden na garancijskem listu.
  • Poškodovan izdelek – Izdelek ima manjšo estetsko poškodbo, lahko kaže znake uporabe in ima lahko poškodovano embalažo, vendar je brezhibno delujoč in popoln. Velja garancijski rok naveden na garancijskem listu.
  • Uporabljen izdelek – Izdelek je bil vrnjen s strani kupca. Bil je uporabljen in ima lahko nekoliko poškodovano embalažo in lahko so vidni znaki uporabe ali testiranja. Izdelek je brezhibno delujoč in polno funkcionalen. Velja garancijski rok naveden na garancijskem listu.

Dodatne informacije

Teža 100 kg

Mnenja in vprašanja

Zaenkrat še ni mnenj ali vprašanj o izdelku.

V spodnji okvir vpišite vaše mnenje ali postavite vprašanje o izdelku “GSM ojačevalnik za 2 G (900 MHz)”
X

Beri dalje