Brezžični A/V prenosnik MAXIMUM

Brezžični A/V prenosnik- MAXIMUM system 3 (2,4 GHz) je hišni video link. Z njim brezžično prenašamo video in audio signal iz DVB-T, DVB-C ali SAT sprejemnika, ostalih AV komponent, PC in kamer do drugega TV v hiši, terasi in drugje. Na ta način nam ni potrebno kupovati dragih sprejemnikov in ostalih naprav. Naprave morajo imeti scart priključke.

Ni na zalogi

Obvestite me o možnostih dobave

Opis

Opozorilo: Za večino STB komunikatorjev IP televizij SIOL, Telemach, T-2 in drugih prenosnik ni primeren saj ne omogoča prenos ukazov daljinskih upravljalnikov.

Sestavljata ga oddajnik in sprejemnik (škatlici velikosti 100x40x115), ki ju postavimo na enem koncu ob izvor signala, na drugem pa ob televizijski sprejemnik.
Sistem deluje tako, da s seboj prenašamo daljinski upravljalnik naprave, ki oddaja video signal, v nasprotni smeri pa se prenašajo ukazi daljinskega upravljalnika.
Primer: DVB-T sprejemnik imamo samo v dnevnem prostoru. V spodnji etaži, v kabinetu, je drugi TV. Ko prenehamo z gledanjem v dnevnem prostoru in se preselimo v spodnji prostor, vzamemo s seboj daljinski upravljalnik DVB-T sprejemnika. Ker je video in audio oddajnik ob DVB-T sprejemniku tudi sprejemnik ukazov daljinskega upravljalnika, le-ta sprejema ukaze iz spodnjega prostora in nazaj brezžično pošilja video signal iz DVB-T sprejemnika. Istočasno na obeh TV spremljamo le isti program, lahko pa vseeno zgornji ne glede na spodnjega, nemoteno gleda isti DVB-T program ali druge programe kabelske ali satelitske TV. Na podoben način lahko prestavimo TV na teraso ali drugam, kjer zadošča le 220 V priključek.

Slika ostaja sorazmerno enaka originalni, prenaša se na krajše razdalje (od 10-30 metrov) tudi čez več zidov, v odprtih variantah pa do 90 metrov. Montaža ni zahtevna in jo lahko opravite sami.

Dodatne informacije

Teža100 kg

Mnenja in vprašanja

Zaenkrat še ni mnenj ali vprašanj o izdelku.

V spodnji okvir vpišite vaše mnenje ali postavite vprašanje o izdelku “Brezžični A/V prenosnik MAXIMUM”

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Beri dalje