-30%

Zaporni filter signalov Fracarro FUS45

36,00  25,20 

Pasivni zaporni filter Fracarro FUS45 uporabljamo za slabljenje enega ali dveh kanalov na UHF področju (od kanala 21 do kanala 69). Običajno ga nameščamo med anteno in antenskimi združilniki oziroma ojačevalniki.

Samo še 1 na zalogi

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Šifra: FZ FUS45 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Slabljenje 25-35 dB. V kolikor želimo doseči večje slabljenje zaporedno filtriramo dvakrat samo isti kanal. Filtri niso uglašeni. Kanal in slabljenje uglasimo na samem terenu z navadnim izvijačem z vrtenjem jeder štirih kapacitivnih trimerjev. Uglaševanje zahteva določene izkušnje, zaželeni so merilni inštrumenti. Filter je v posebnem UV in vlago odpornem ohišju in ga lahko nameščamo zunaj na antenski drog. Dušenje od 14 do 24 dB na kanal oz. 24-60 dB za dvojno dušenje iste frekvence. Pri nižjih frekvencah dosegamo večje dušenje. Za drogove do največ ø 60 mm. Impedanca 75 Ohm. Prehoden za enosmerni tok.

Obvestilo! Izdelek je na voljo po bistveno nižji ceni, ker je zaradi daljšega skladiščenja prišlo do reakcije med vloženim papirnatim podatkovnim listom in pločevinastim ohišjem in so vidni sledovi oksidacije. Izdelek je popolnoma nov, nikoli uporabljen v nobeni obliki. Slike, ki jih tu vidite so slike izdelka, ki ga boste prejeli vi. 

Dodatne informacije

Teža0,32 kg
Proizvajalec

Mnenja in vprašanja

  1. Avatar of Trgovina ANTENE

    Trgovina ANTENE Z.

    Da obstajajo. Eden je ta pod katerim teče ta debata, drugega pa najdete v isti kategoriji , to je model “Zaporni filter SF4″Spletna trgovina ANTENE

  2. Avatar of Anonimnež

    Anonimnež .

    Ali se da pri vas dobiti zaporni filter, ki bi prepuščal vse razen dveh oz. treh kanalov? Če ja, cena?V HR Istri bi postavil eno anteno obrnjeno proti Italiji, drugo pa proti lokalnemu oddajniku za hrvaške programe. Tako bi s filtrom preprečil sprejem motenj s strani italijanske antene. Hvala za informacijo,

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico