Zaključni upor 75 ohm

0,70 

Zaključni upor 75 ohmov z vgrajenim ločilnim kondenzatorjem, navojni, za prekinitev tokokroga enosmernega toka in za zaključitev neuporabljenih vhodov v 75 ohmskih inštalacijah.

Na zalogi

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Šifra: UZ FTER75 Kategoriji: , Oznaka:

Dodatne informacije

Teža0,03 kg

Mnenja in vprašanja

  1. Avatar of Trgovina ANTENE

    Trgovina ANTENE Z.

    Običajno to ni potrebno. ŠKodi pa tudi ne. Na sam sprejem negativno ne vpliva. V nekaterih primerih pa zaključne upore, moramo dati. Tudi če naše oko tega ne zazna, pa lahko na boljših inštrumentih, sploh ko opazujemo spekter, vidimo razliko ko namestimo zaključni upor. Podobno je z LTE filtri. Generalno niso potrebni, nekje pa brez njih sprejem ni možen. Imeli smo kar nekaj primerov, ko smo z namestitvijo lTE filtra rešili težave pri sprejemu.TRgovina ANTENE

  2. Avatar of Anonimnež

    Anonimnež .

    Pred leti sem kupil pri vas med drugo opremo tudi antenski ojačevalnik TERRA MA044,za katerega pa imam sedaj komaj čas, da ga dam v pogon. Zanima me, ali moram na neuporabljen antenski vhod VHF III (174-230 Mhz) dati obvezno 75 ohmski zaključni upor?Zraven me zanima ali moram na UHF vhoda kjer bosta dve DVB-T anteni dati kakšne LTE filtre, ker ta ojačevalnik še pred tremi leti ni imel vgrajenih.

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico