-20%

1-vejni odcepnik signala Multiline 4301FN-10

4,00  3,20 

1-vejni odcepnik MULTILINE 4301FN-10 uporabimo kadar želimo signale odcepiti od glavnega voda na 1 odcep. Uporabimo ga lahko tudi kot 2-vejni delilnik s tem, da na odcep priključimo bližnji TV in na izhod glavne veje oddaljenejši TV ali skupino vtičnic. V določenih primerih lahko služi tudi kot združilnik anten s tem, da na odcep priključimo anteno z višjim nivojem signala.

Na zalogi

PopustKoličinaCena za kos
20 %1 - 2 3,20 
40 %3 - 5 2,40 
50 %6 + 2,00 
Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Opis

 • Področje: 5-2400 MHz(prizemna DVB-T TV, klasična in optična kabelska TV, satelitska TV, radio …)
 • Odcepno dušenje : 1 x 10 dB
 • Prehodno dušenje na izhodu glavne veje: 3,0 dB
 • Priključki: F konektorji
 • Prehod enosmernega toka (DC pass) na vseh priključkih

Dodatne informacije

Teža0,10 kg

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Takole bi lahko zgledala vaša košarica.Vse je kompatibilno za povratni internetni pas, vključno z vtičnicami.25 x Koaksialni kabel Cavel DG111 x Vtičnica DATA/TV/RADIO-končna1 x Vtičnica DATA /TV/ RA prehodna1 x Hišni ojačevalnik AS036R652 x Povezovalni kabel IEC 1,5 m1 x Konektor IEC moški 41303 x Samozatezni “F” konektor FCPO5.1CSpletna trgovina ANTENE

 2. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Pozdravljeni Sem odjemalec KATV-Nova Gorica, v večstanovanjskem bloku. Rad bi razdelil tv signal ki je v analogni in DVB-C obliki na 3 tv aparate(vsi podpirajo DVB-C). Prvi aparat je od antenske vtičnice (kamor je speljan signal) oddaljen 1 meter. Nato je med vtičnico in drugim prostorom speljan cca 10m kabel. Tam bi rad postavil še eno “delišče” od katerega sta dva tv-ja oddaljana po cca 2m. Do zdaj sem uporabljal klasične T delilnike, ki pa so digitalni signal na oddaljenih tv-jih skockali, tako da je bil normalno viden le na prvem najbljižjem aparatu(analogen signal je bil sicer viden povsot vendar slabše) V mislih sem imel da bi pri vas nabavil 1-vejni odcepnik 4301FN-10 in pa delilnik (ne vem kateri?). Na spojih bi klasične vtičnice zamenjal z F konektorji. Mi lahko prosim predlagate primerno rešitev? Za vaš odgovor se vam v naprej zahvaljuem!

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico