50 ohmski koaksialni kabel RF-240 s konektorji po izbiri

17,00 87,00 

Pripravimo povezovalni kabel oziroma podaljšek 50 ohm  s koaksialnim kablom tipa RF-240 (premer 6,10 mm) in s konektorji, ki so pogosto v uporabi v 50 ohmskih radiofrekvenčnih omrežjih.

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Opis

Lastnosti:

 • Koaksialni kabel BWL240 s trdim vodnikom ima nizko slabljenje in je zelo primeren za vse tiste inštalacije, kjer želimo doseči čim manjše izgube (slabljenje pri 900 MHz je 23,2 dB/100 m).
 • Na voljo so najrazličnejši konektorji, ki se uporabljajo v 50 ohmskih inštalacijah. Nameščamo konektorje SMA, RP-SMA, FME, N, TNC, RP-TNC, PL-259, SO-239, F in BNC.

V kolikor kombinacije, ki jo vi želite, med različicami ne najdete, nam pišite.

Dodatne informacije

Teža0,30 kg
Dolžina kabla

, , , , , , , , , , , ,

Konektorja

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Pozdravljeni, iščem podaljšek kablov za zunanjo telekomovo anteno panorama ( Panorama Antennas Antena WMMG-7-38-5SP) in seveda pripadajoča konektorja, pa ne vem ravno kakšna more biti zadeva. Lepo prosim za pomoč- vzeli pa bi 2x po 5m.

 2. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Od teh, kar jih mi uporabljamo, je najprimernejši BWL 240 s trdim vodnikom. Odvisno koliko je signala na voljo in koliko izgub si lahko pri določeni frekvenci privoščite. Koaksialni kabel BWL240 50 Ohm z nizkim slabljenjem za zahtevne LTE, GSM, UMTS, WLAN (WiFi) antenske inštalacije. Lastnosti:
  Karakteristična impedanca … 50 ohm
  Vodnik … Cu 1,4 mm
  Slabljenje na 100 m … pri 900 MHz 23,2 dB … pri 1500 MHz 30.5 dB … pri 2500 MHz 40,3 dB
  Barva … črna
  Na kolutu je … 100 m kabla (režemo na metre)

 3. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Kater kabel bi pasao na dolžino 50 metrov za wifi anteno? Hvala.

 4. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Vi kar naročite. Lahko se podaljša, v izogib dodatnim slabljenjem pa izberite kabel s trdim vodnikom, ki ima najmanjše slabljenje. To in pa kako je vse skupaj narejeno in pomerjeno pa je bistveno bolj pomembno kot pa to iz kakšnega materiala so konektorji SMA. Noben ne rjavi. Imamo zlate in platinaste. V komentar ob naročanju pa vpišite v katerem kovinskem odtenku bi radi konektorje.

 5. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Pozdravljeni.Rad bi podaljšal kabel H155 ki sem ga kupil skupaj z anteno za sprejem internetnega signal preko telekoma . Rad bi podaljšal kabel za 5 metrov. Ali to gre?Opozorjen sem bil da morajo biti SMA konektroji pozlačeni (v zlati barvi!) in me zanima ali to drži in ali imate vi takšne konektorje

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Izberi možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka