DVB-T antena P-43/GE z ojačevalnikom

53,00 

Zunanja, strešna UHF DVB TV antena P-43/GE z ojačevalnikom z vgrajenim ojačevalnikom je namenjena za sprejem vseh kanalov digitalne TV (DVB-T) v področju FIV-V (K 21-60) iz iste smeri. Antena z ojačevalnikom ima visok dobitek. Lahko jo montiramo vertikalno ali horizontalno. Montaža je enostavna.

Samo še 1 na zalogi (se lahko naroči)

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Opis

Antena ima zanesljiv in robusten dizajn za optimalno delovanje in dolgo življensko dobo. Vsi nosilci antene so iz aluminijeve zlitine. Ojačevalnik je že vgrajen v dipolu, napajamo pa ga lahko ali z zunanjim antenskim usmernikom za enosmerni tok 5-24 V (usmernik ni priložen) ali pa ga napajamo s 5 V neposredno iz tistih modelov TV ali digitalnih DVB-T sprejemnikov, ki to omogočajo.

Tehnični podatki

 • Frekvenčni pas … od 470-862 Mhz (celotni UHF)
 • Skupno ojačenje … do 31 dB
 • Napajanje in poraba ojačevalnika …5-24 V, 22 mA
 • Šumno število antenskega ojačevalnika … max. 2 dB
 • Dolžina antene … 119 cm
 • Priključek … konektor “F”

Dodatne informacije

Teža3,70 kg
Proizvajalec

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Imate zunanji DVB-T sprejemnik ali samo TV? Če je samo TV (običajno ti nimajo napajanja proti anteni) je potem potrebno dokupiti še napajalnik in konektorje ter kabel. Za razliko od večine TV pa imajo, zunanji zemeljski digitalni sprejemniki, v nastavitvah možnost vklopa 5 V napajanja proti aktivni anteni in ker vgrajeni ojačevalnik deluje tako na 5 kot tudi na 12 in 24 V, ločenega napajalnika v tem primeru ne potrebujete.

 2. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Nagibam se k tem modelu DVB-T antena P-43/GE z ojačevalnikomGlede na to, da je ojačevalec priložen oz vgrajen, predvidevam, da ni potrebno dokupiti dodatnega ojačevalca, ali pač?Če ni potrebno česa dokupiti, Vas prosim za predračun.

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico