Antenski napajalnik STI 12V/150mA

17,00 

Antenski napajalnik (stabiliziran antenski usmernik) STI 12V/150mA je namenjen za daljinsko napajanje antenskih ojačevalnikov po koaksialnem kablu.

Na zalogi

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Šifra: US PSU7712 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Specifikacije

 • Izhodna napetost DC 12 V stabilizirano
 • Max. tok 150 mA
 • Mrežna napetost AC 230V/50Hz
 • Konektor 2 x “F” ženski

K izdelku priporočamo:

Konektor moški 90-IECM Self-Install za koaksialni kabel
Samozatezni “F” kompresijski konektor F-6

Pri nakupu napajalnika aktivnih  anten in samostojnih antenskih ojačevalnikov je treba paziti na napetost in tok, ki jih aktivna naprava zahteva. Prav tako je pomembno, da se napajalnik ujema s priključki in priključnimi kabli, ki se uporabljajo za povezavo z aktivnimi napravami.

Dodatne informacije

Teža0,20 kg

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Antenski napajalnik potrebujemo za napajanje samostojnega antenskega ojačevalnika ali aktivne antene, v kateri je ojačevalnik že vgrajen. V nekaterih primerih z njim napajamo tudi predojačevalnike in aktivne delilnike.

  Napajalniki so v bistvu sestavljeni iz stabiliziranega usmernika in napajalne kretnice. Od tu tudi  naziv antenski usmernik, ki se zelo pogosto uporablja. Stabilizirani usmernik zagotavlja nemoteno delovanje aktivnih delov in jih oskrbuje z določeno enosmerno napetostjo (Vdc) tudi v primeru nihanja omrežne napetosti. Napajalna kretnica omogoča daljinsko napajanje aktivnih delov po koaksialnem kablu, ki v obratni smeri vodi signale do TV ali radia.

  Napajalnik kjerkoli običajno pa to storimo pri TV ali pa pri stojišču antene, če imamo tam dovod 220 V. Nekateri napajalniki imajo vgrajen delilnik za več TV.

 2. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Gre za zanesljiv in praktičen napajalnik, ki ga potrebujemo za napajanje antenskih ojačevalnikov. Torej sam ni ojačevalnik , slednjega je potrebno dokupiti. Usmernik STI lahko montiramo kjerkoli na koaksialnem kablu med TV in antenskim ojačevalnikomSpletna trgovina ANTENE online

 3. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Ali bo dober za ojačitev signala pred TV vhodom /DVB-T( slika občasno Izgine / ali se deformira)

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico