Antenski ojačevalnik ES2RT

Izdelek smo umaknili iz spletne prodaje. Morda ga še lahko dobavimo za vas, če pa to ni več možno, najdemo alternativno zamenjavo zanj.

Pokličite nas ali pa nam pišite.

Ni na zalogi

Obvestite me o možnostih dobave

Šifra: OA ES2RT Kategorija:

Opis

Antenski ojačevalnik Fracarro ES2RT uporabljamo za ojačenje DVB-T signalov

Tehnični podatki:

 • Max izhod(dBµV): 108 (250mV)

 • Šum (dB): < 4

 • Ojačenje (dB): 8·23 (nastavljivo)
 • V.S.W.R.: <2
 • Vhodov: 1
 • Poraba(mA): 50 @ 12V
 • Frekvenčno področje (MHz): 47·862
 • Dimenzije (mm):74 x 36 x 58
 • Ojačevalnik je namenjen tudi zunanji montaži. Nameščamo ga na drogove do premera 60 mm, ohišje s pokrovčkom je vlagoodporno in iz materialov neobčutljivih na UV vplive. Na ta način se tudi enostavno izognemu nezaželenim vplivom predolgih kablov od antene do ojačevalnikov.

Dodatne informacije

Teža100 kg
Proizvajalec

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Takole bi lahko izgledala vaša košarica.1 x Antenski ojačevalnik MA0611 x 2-vejni delilnik PA21 x Usmernik PI0072 x DVB-T antena P-284510 x Koaksialni kabel Cavel DG11310 x Samozatezni “F” konektor FCPO5.1C2 x Konektor IECM-56 5.1 SELF INSTALLV kolikor že imate ojačevalnik ES2RT pod katerim ste zastavili vprašanje potem brišete MA061 in dodate 1 x Antenski združilnik 4041Spletna trgovina ANTENE

 2. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Pozdravljeni! potrebujem UHF anteno, združilnik za dve anteni, delilnik za dva Tv.ter pribor (konektorji, kabli) da vse skup povežem (predvsem povezava med združilnikom in delilnikom). Kaj priporočate.Sem iz okolice NM.

 3. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Da, to je antenski DVB-T ojačevalnik. Ima tudi možnost regulacije nivoja signala.Spletna trgovina ANTENE online

 4. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Zanima me ali je antenski ojačevalec ES2RT dober za ojačitev digitalnega signala na TV. Hvala za odgovor.

 5. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Ne ni prehoden za enosmerni tok, ki ga potrebujemo za napajanje zgornjih ojačevalnikov in predojačevalnikov. Je pa to enostavno urediti z ” Dušilko Fracarro IZ2″, ki jo bodisi prilotamo ali samo privijačimo med vhod in izhod na ES2RTSpletna trgovina ANTENE

 6. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Ali je Antenski ojačevalnik ES2RT prehoden za 12v napetost? V anteni imam se predojacevalnik AMO45. Ce ni, katerega drugega priporocate (naceloma z enim vhodom)?

 7. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Da je primeren. Gre za preizkušen ojačevalnik , ki ga že vrsto let montiramo tudi sami. Montaža je enostavna. Potrebujete skalpel in kolikor toliko ohranjen izvijač.

 8. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  lep pozdravta ojacevalnik bi rad uporabil na log periodicni anteni usmerjeni na krvavec (ga dobro vidimo). s to anteno ujamemo SLO1, SLO2, kanal A in TV 3 bolj slabo in POP TV super. mislite da bi s tem ojacevalnikom vse sprejemali super? zraven TV-ja imamo tudi napajalnik 12V, v bližini anten pa neke kretnice in delilnik na 3 TV-je (prej je bilo na strehi 7 anten)je pa zanimivo, da dokler je bila antena prosto položena na leseno stešno lego smo lovili vse kanale boljse kot sedaj, ko je pritrjena na ALU droghvala in lpandraz

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.
X

Beri dalje