Aktivni dipol SIGMA PWR HD

Izdelek smo umaknili iz spletne prodaje. Morda ga še lahko dobavimo za vas, če pa to ni več možno, najdemo alternativno zamenjavo zanj.

Pokličite nas ali pa nam pišite.

Ni na zalogi

Obvestite me o možnostih dobave

Šifra: DA SIGPWRHD Kategorija: Oznaka:

Opis

SIGMA PWR HD je aktivni dipol z malošumnim ojačevalnikom z dovolj dobitka, da omogoča pokritost na mejnih, z DVB-T signalom slabo pokritih območjih.
Primeren za antene Fracarro serije SIGMA.
Z aktivnim UHF dipolom pridobimo pri antenah SIGMA do 17 dB dodatnega ojačenje.
V primeru kratkega stika ali prenapetostnega delovanja je aktivni dipol blokiran in deluje antena samo v pasivnem načinu. Po odpravi neželenih učinkov se dipol samodejno vrne v normalni aktivni način delovanja. Možnosti poškodb med nevihto so tako zmanjšane.
Za aktivno delovanje mora biti dipol napajan z enosmerno napetostjo, za kar potrebujemo antenski usmernik. Proizvajalec priporoča posebej za te namene izdelan usmernik PSU200R z regulacijo ojačenje.

 • Ojačenje 17 dB
 • Šumno število 2 dB
 • Področje UHF
 • Maksimalni izhodni nivo 110 dB
 • Napajanje 12/24 V
 • Poraba 26 mA
 • Konektor F ženski
 • Teža 370 g
 • Enostavna montaža
SIGMA PWR HD

več » pdf ikona

Dodatne informacije

Teža100 kg
Proizvajalec

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Na http://tinyurl.com/ow5obvb si oglejte naslednji videoposnetek o antenah SIGMA HD ANTENE online

 2. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Vzrokov je lahko več. Najprej ob takšnih zadevah posumim na slabo (kratkostično) ali celo napačno priključen usmernik. V kolikor je s tem vse v redu potem je lahko narobe nekaj s signalom. Izrazito močan ali kako drugače prevladujoč signal (Italijani so sploh znani po tem) lahko moti vaš sistem in je vsak decibel ojačanja lahko usoden. Potem tudi sama inštalacija lahko vpliva na te pojave. Vtičnice, napačni delilniki, spoji ….Malo je vtičnic na trgu, ki zmorejo prehod 12 V proti anteni. Če je v vašem primeru takšna vtičnica med usmernikom in dipolom zadeva ne more delovati.Kaj se pa zgodi , če priključite na anteno pasivni dipol in usmernik? Imate možnost izmerit pod dipolom, če pride do antene 12 V?MatjažSpletna trgovina ANTENE

 3. Avatar of Aleš Čigon

  Pozdravljeni.Imam eno vprašanje in sicer imam anteno:- DVB-T antena SIGMA 6HDPri vas sem kupil tole:- Aktivni dipol SIGMA PWR HDIn sicer ko priklopim na usmernik:- Usmernik PSU200R,imam slabši signal, kot pa brez tega usmernika, tudi če ga nastavim z izvijačem na najmanjše ojačenje ali največe, je signal slabši kot brez njega.A bi vi morda približno vedeli v čem bi lahko bil problem?Hvala za odgovor in LP

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.
X

Beri dalje