3-vejni delilnik signala Fracarro PA3

13,00 

3-vejni delilnik Fracarro PA3 je namenjen za razdelitev TV in radijskih signalov na tri uporabniške veje. Uporabimo ga lahko v kabelskih, DVB-T in satelitskih sistemih distribucije.

Na zalogi

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Opis

 • Kompaktno kovinsko ohišje
 • Impedanca 75Ω
 • Frekvenčno področje od 5-2400 MHz
 • Nizko slabljenje
 • Prehod enosmernega toka (samo v smeri OUT-IN)
 • Priključki na F konektor
 • Možnost ozemljitve
 • Možnost pričvrstitve na steno z vijaki

Tehnične lastnosti:

 

 Frekvenčno področje
MHz
5-40
40-470
470-1000
1000-1750
1750-2050
2050-2400
 Odvzemno slabljenje
dB
<7
<8
<8
<10
<10,5
<11
 Razklop izhod-izhod
dB
>22
>22
>22
>22
>22
>22

Dodatne informacije

Teža0,05 kg
Proizvajalec

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  To naredite malo drugače ne v enem kosu temveč v dveh. Kupite kretnico za združitev dveh anten in pod njo priključite še dvovejni delilnik. Vmes seveda koaksialni kabel poljubne dolžine in 2 F konektorjaVaša košarica bi izgledala takole:1 x Antenska kretnica 2 x UHF1 x 2-vejni delilnik PA21 x Koaksialni kabel RG62 x Konektor F navojni za kabel RG6 Spletna trgovina ANTENE online

 2. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  rad bi vprašal če se pri vas dobi antenski združilnik da se lahko priključita 2 anteni in 2 televiziji

 3. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Za povezavo dveh delilnikov potrebujete “Povezovalni kabel Fm/Fm” ali “Adapter Fm- Fm”. Z adapterjem je povezovanje enostavno in ne zavzema veliko prostora v omaricah, vendar je treba paziti, da so vhodi na delilnikih postavljeni tako, da je namestitev takšnega adapterja možna. Delilnik PA3 je primeren za vaše potrebe, tudi, če je potrebno omogočiti prehod napajanja proti ojčevalnikom.Vsak delilnik pobere kar nekaj signala, tako, da če do sedaj še nimate ojačevalnikov si boste morali to sedaj najverjetneje omisliti.Konektorji so običajni F. Katerega tipa in velikosti pa ni odvisno od delilnikov , temveč od kabla ki ga kupujete ali že imate. V naši trgovini je poleg konektorjev napisano za kateri kabel jih držimo.Imamo delovni čas 24 ur saj gre za spletno trgovino, klasične trgovine pa nimamo. Kar precej časa smo na terenu, tako da nas je skoraj nemogoče ujeti. V nekaterih primerih pa izdamo naročeno tudi na sedežu vendar mora biti naročilo vsaj za 50 EUR. Sicer pa imate več napisanega v “Pogojih poslovanja”.

 4. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Pozdravljeni,Potrebujem 3 vejni DVB-T delilnik, ki bi ga pa rad vezal na že obstoječega 4 vejnega. Kakšen konektor potrebujem za spoj dveh delilnikov? Potreboval bi tudi 2 F konektorja za priklop antenskega kabla na delilnik.Po material bi se oglasil danes popoldne vendar nisem nikjer zasledil vašega delovnega časa.

 5. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Opozorilo!Delilniki serije PA imajo, kot vsi ostali podobni zemeljsko satelitski delilniki, prehod enosmernega toka samo v smeri OUT-IN. To pomeni, da delilnike ne moremo uporabiti kot združevalnike anten ki imajo v sebi že ojačevalnik, saj v smeri od usmernika proti antenam ni prehoda enosmernega toka.Nasprotno pa jih lahko uporabimo v najrazličnejših kombinacijah kot običajne delilnike v DVB-T in KA TV sistemih in tudi kot satelitske delilnike v primeru delitve sat signalov iste polarizacije iz enega LNB na več SAT sprejemnikov.

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico