Zaporni filter SF4

Izdelek smo umaknili iz spletne prodaje. Morda ga še lahko dobavimo za vas, če pa to ni več možno, najdemo alternativno zamenjavo zanj.

Pokličite nas ali pa nam pišite.

Primerjaj
Šifra: FZ SF4 Kategorija:

Opis

 • Slabljenje 20-30 dB. V kolikor želimo doseči večje slabljenje
  filtriramo samo en kanal.
 • Filtri niso uglašeni. Kanal in slabljenje uglasimo na samem
  terenu z navadnim izvijačem preko dveh trimmerjev. Uglaševanje zahteva
  določene izkušnje, zaželeni so merilni inštrumenti.
 • Konektorji IEC. Potrebujete 1 x moški in 1 x ženski IEC konektor.

Dodatne informacije

Teža 100 kg
Proizvajalec

Mnenja in vprašanja

 1. Trgovina ANTENE .

  Artikel smo umaknili iz spletne prodaje.

 2. Trgovina ANTENE .

  Filtri ne prepuščajo enosmerni tok.Razlika med filtroma je v tem, da je eden samo za 4 band, drugi pa za celoten UHF.Slabljenje sosednjega kanala je minimalno ali pa ga sploh ni, odvisno kako natančni smo oziroma kako fitriramo določeni kanal. Kadar je bilo potrebno smo mi na terenu uporabili za izrazitejše fitriranje enega kanala tudi po dva enaka filtra, priključena zaporedno.

 3. Anonimnež .

  Pozdravljeni!Zanima me če filtra FUS45 in SF4 prepuščata napetost in kakšna je razlika morda v kvaliteti in eden ima štiri, eden samo dva trimerja. Kolikšno,če je, je slabljenje sosednjega kanala?Imam namreč situacijo ko 24 kanal(v anteni je AMO45 zato potrebuje napetost) iz madžarske moti 23 avstrijski kanal. Ko priključim anteno na kanalu 24 je kvaliteta na kanalu 23 nič. Izboljša se če zmanjšam ojačanje kanala24. Brez priključene antene na k.24 je sprejem na kanalu 23 odličen. Na 24 kanalu uporabljam ojačevalnik samo za 24 kanal, ostalo je kombinirani kanalni ojačevalnik.

V okvir podaj mnenje ali vprašaj o izdelku.
X

Beri dalje