Satelitski inštrument Satellite finder za iskanje satelitov

17,20 23,90 

Satelitski instrument za iskanje satelitov SATELLITE FINDER je pripomoček, iskalnik satelitov s kazalcem in zvočnim signalom in ga uporabljamo za natančno nastavljanje satelitskih anten. Testni povezovalni kabel dolžine ni priložen, lahko pa ga dodatno naročite pod dodatnimi možnostmi.

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Opis

Za čas meritev potrebujete koaksialni kabel poljubne dolžine s konektorji F moški. Z njim povežete satelitsko anteno z inštrumentom. V kolikor tega nimate, ga lahko naročite pod dodatnimi možnostmi. Testni kabel je dolg 1 meter, na njem pa so kompaktno nameščeni krimp F konektorji za zanesljivo večkratno uporabo.

Opozorilo! Merilni inštrumenti tipa SATFINDER ne prepoznavajo oz. ne razlikujejo posamičnih satelitov in frekvenc, temveč omogočajo le najoptimalnejše nastavitve satelita, proti kateremu je usmerjena satelitska antena. Z njimi torej zaznate, da antena sprejema satelitski signal, in ga lahko do maximuma izboljšate, vendar vam ne posredujejo nikakršnih informacij o tem, s katerega satelita oddaja merjeni signal.

Dodatne informacije

Teža0,2 kg
Testni kabel

ne potrebujem, potrebujem

Mnenja in vprašanja

Zaenkrat še ni mnenj ali vprašanj o izdelku.

V spodnji okvir vpišite vaše mnenje ali postavite vprašanje o izdelku “Satelitski inštrument Satellite finder za iskanje satelitov”

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Izberi možnosti