SAT antena Gibertini OP 85 LN

Izdelek smo umaknili iz spletne prodaje. Morda ga še lahko dobavimo za vas, če pa to ni več možno, najdemo alternativno zamenjavo zanj.

Pokličite nas ali pa nam pišite.

Primerjaj
Šifra: AS GIB85 Kategorija:

Opis

Visoko vzdržljiva aluminijasta satelitska antena Gibertini OP 85 LN premera 85 cm (85 x 90,5 cm), italijanskega proizvajalca Gibertini. Antena omogoča zanesljiv sprejem in je enostavna za namestitev.

Zelo primerna za satelitski sprejem RTV SLO.

 

Dodatne informacije

Teža 10,00 kg
Proizvajalec

Mnenja in vprašanja

  1. Trgovina ANTENE .

    Od same satelitske antene ni toliko odvisno za koliko uporabnikov je namenjena temveč se to določi potem z nakupom dodatne opreme in pribora. Sem sodijo LNB (enojni , dvojni ali četverni) ki so namenjeni sprejemu z ene satelitske lege za enega ali več uporabnikov. Se pravi, če želite sprejem z dveh satelitov za 3 uporabnike potem morate kupiti 2 četverna LNB (QUAD). Temu sledi primerna izbira stikal za združevanje več LNB in pa seveda ustrezno število satelitskih sprejemnikov ali TV z vgrajenim DVB-S tunerjem.Nekaj možnih SAT kompletov si lahko v spletni trgovini ogledate pod Satelitska TV/ SAT kompleti Koliko programov in seveda katerih je možno dobiti pa si oglejte na kakšni satelitski tabeli. Ena takšnih je stran Flysat.comSpletna trgovina ANTENE

  2. martin k.

    Na koliko televizij lahko priklopim anteno,Koliko tv programov sprejema satelitska antena

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.
X

Beri dalje