Hišni ojačevalnik AS036R65

Izdelek smo umaknili iz spletne prodaje. Morda ga še lahko dobavimo za vas, če pa to ni več možno, najdemo alternativno zamenjavo zanj.

Pokličite nas ali pa nam pišite.

Ni na zalogi

Obvestite me o možnostih dobave

Šifra: OH AS036R65 Kategorija:

Opis

Širokopasovni hišni ojačevalnik TERRA AS036R65 s pasivnim povratnim internetnim pasom z enim vhodom ter dvema izhodoma, uporabljamo za ojačenje signalov v manjših stanovanjskih objektih. Primeren za kabelske, skupinske in zasebne hišne antenske sisteme .

Tehnične podrobnosti:

Ojačenje
19-23 dB
Nastavitev ojačenja
do 16 dB
Število izhodov
2 proti TV, 1 za merilni inštrument (-20 dB)
Tip konektorja
F
Frekvenčno področje 
87-862 Mhz in povratni pas od 5-65 Mhz
Najvišji izhodni nivo
103 dBµV
Šumno število
<5 dB
Povratni pas
5-65 MHz, pasivni -2 dB
Napajanje
lastno napajanje
Delovna temperatura
od -20 do + 50 st. C

Dodatni tehnični podatki »

Dodatne informacije

Teža100 kg
Proizvajalec

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Nič posebnega.To da ima povratni pas pomeni, da ojačevalnik pozna in zmore dvosmerni promet, ki je potreben pri internetni uporabi. Za povratni pas so namenjene frekvence 5-65 MHz. Če bi recimo izbrali podoben ojačevalnik AS036, internetnega signala po koaksialnih vodih ne bi mogli prenašati. Pasivni povratni pas pomeni, da ni posebej še dodatno ojačan. Pri inštalacijah za povratni pas morate biti tudi pozorni, da tudi ostale komponente ustrezajo dvosmernemu prenosu(delilniki, DATA vtičnice …)Spletna trgovina ANTENE

 2. Avatar of Janez Zabukovec

  Janez Z.

  Pozdravljeni. Pred kratkim sem pri vas kupil ta ojačevalnik in ga moram pohvaliti, saj odlično opravlja svojo nalogo z ojačanjem signala na dva TV in sem z njim zelo zadovoljen! Zanima pa me samo še kakšno funkcijo opravlja pasivni povratni internetni pas in kako to deluje? Na domačem kabelskem omrežju imamo polek digitalnega TV signala tudi internet, ki je preko razdelilnika povezan na modem. Ali ima ta povratni pas kakšno funkcijo z vsem tem in kakšna je ta? Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor.

 3. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Bi, če je s kablom vse v redu in če je signal na mestu, kjer bo montiran ojačevalnik, dovolj kakovosten. Ojačevalnik montiramo čim bližje izvoru signala ali vsaj pred prvim delilnikom ali TV v hiši.Spletna trgovina ANTENE

 4. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Pozdravljeni,Imam vprašanje v zvezi z hišnimi ojačevalniki.Iz hiše imam v vrtno rekreacijsko hiško speljan koaksialni kabel za televizijo cca. 50m, ki jo imam notri. zaradi izgube signala do hiške imam tam slabo sliko.Zanimam me če bi z uporabo hišnega ojačevalca AS036R65 – (OH AS036R65), lahko popravil signal do tja.

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.
X

Beri dalje