DVB-T antena P-47N/GE z ojačevalnikom

56,00 

Zunanja, strešna UHF DVB-T antena P-47N/GE z ojačevalnikom je namenjena za sprejem vseh kanalov digitalne TV (DVB-T) v področju FIV-V (K 21-60) iz iste smeri.

Na zalogi

Primerjaj

Opis

Antena z ojačevalnikom ima visok dobitek. Montaža je enostavna. Antena ima zanesljiv in robusten dizajn za optimalno delovanje in dolgo življenjsko dobo. Vsi nosilci antene so iz aluminijeve zlitine. Njeno kakovost potrjuje tudi pridobljen CAI certifikat (CAI Standard 2 – CAI/AB 113).

Ojačevalnik je že vgrajen v dipolu, napajamo pa ga lahko ali z zunanjim antenskim usmernikom za enosmerni tok 5-24 V (usmernik ni priložen) ali pa ga napajamo s 5 V neposredno iz tistih modelov TV ali digitalnih DVB-T sprejemnikov, ki to omogočajo.

Tehnični podatki

 • Frekvenčni pas … od 470-862 Mhz (celotni UHF)
 • Skupno ojačenje … do 33 dB
 • Napajanje in poraba ojačevalnika …5-24 V, 22 mA
 • Šumno število antenskega ojačevalnika … max. 2 dB
 • Dolžina antene … 128,5 cm
 • Priključek … konektor “F”

Dodatne informacije

Teža3,80 kg

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Patrik Bizilj

  Patrik B.

  Pozdravljeni,Na območju Sečovelj dobimo tudi programe iz Italije.Pred leti, nam je antenski mojster rekel, da mora biti antena usmerjena proti oddajniku na “Piancavallu”. Pogosto se zgodi, da signala sploh ni ali pa je ta šibak. Dejansko pa živimo v neposredni bližini oddajnika v Sečovljah.So krajan, ki živi stran od nas cca. 500m, ima vidnost italijanskih kanalov bistvenk boljšo, oz. ima manj izpadov..Mislite, da bi nam ta antena pomagala za prodobitev boljšega signala?

 2. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Da, kot ste pravilno ugotovili gre za sestav, ki smo ga v zadnjih letih dokaj uspešno prodajali ravno za takšen namen kot je vaš. V kolikor so pogoji zadovoljivi boste s to anteno sprejemali željene signale. Gre za odlično kombinacijo antene in malošumnega ojačevalnika.Če so pogoji preslabi vam tudi ta antena in najverjetneje tudi katera izmed ostalih anten, ne bo pomagala.Antene online

 3. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Kupujem DVB-t annteno. najbolj se nagibam na tole najbolj prodajano anteno. Kupil sem sprejemnik STRONG SRT 8110 ki ima funkcijo 5V napajanja antene.zadevo bom zmontiral v autokampu blizu Umaga. po zemljevidu je v smeri proti odajniku Sečovlje uddajnik Buje(hr). skrbijo me motnje iz Italjije saj se Italjani požvižagjo na EU direktive in “svinjajo” z max močmi po celem DVB-t bandu.zanima me če imate kaj izkušenj na področju Istre? mislite da bi omenjana antena ter sprejemnik Strong srt 8110 zadostovala za sprejem? anteno bom naročil takoj ko dobim odgovor.

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico