DVB-T antena ISKRA P-20 DTT/G z ojačevalnikom

28,00 

Majhna logaritmična antena ISKRA P-20 DTT/ G z vgrajenim nizkošumnim ojačevalnikom je namenjena sprejemu digitalnih UHF TV signalov od 21 do 69 kanala.

Na zalogi

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Opis

Specifikacije:

 • Področje: UHF
 • Kanali: 21 …69
 • Skupni dobitek antene z ojačevalnikom 22 dB pri napajanju 5 VDC iz digitalnega sprejemnika in 24 dB pri 12 …24 VDC. Usmernik za napajanje ojačevalnika ni priložen.
 • Za horizontalno polarizacijo. Za vertikalno polarizacijo potrebujete pritrdilec vertikale
 • Razmerje naprej-nazaj: 20-30 dB
 • Dolžina: 44 cm

K izdelku priporočamo nakup Antenski napajalnik STI 12V/150mA

Dodatne informacije

Teža0,40 kg

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Težko kaj pametnega priporočam, ker kjerkoli se pojavljajo nihanja , sploh pa tam kjer gre za odboje, nekih pravil ni. Ironija je še v tem, da v takšnih primerih ne velja, dražja kot je oprema, rezultat je verjetnejši. Včasih vse odpove in nas reši najskromnejša oprema, kakršna je tudi vaša antena, za katero pravite, da je podobna P-20 DTT/GSam bi se lotil zadeve recimo z: DVB-T antena BLU10HD in Antenski ojačevalnik AB011 ali pa katero izmed SIGMA anten z aktivnim dipolom, vendar ali bo to pri vas pomagalo, pa tako na daljavo ne morem jamčitiMatjaž , Spletna trgovina ANTENE

 2. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Imam problem pri sprejemu DVB-t signala. Moč signala je konstantna 80%, kvaliteta signala mi pa večkrat začne nihati iz 96 na 25%.Imam anteno podobno vaši P-20 DTT/G in je napajana z usmernikom US P1007. Oddajnika ne vidim, verjetno sprejemam odboj. Preko starega analognega signala sprejem na tej lokaciji ni bil možen.Zanima me, ali bi z drugo, močnejšo anteno stanje izboljšal. Predlagajte mi eno iz vaše ponudbe.

 3. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Ne ni priložen k tej anteni. Poseben nosilec za pričvrstitev antene na fasado ali okenski okvir najdete v drugem antenskem kompletu (DVB-T antenski sestav P-20 DTT/G)Spletna trgovina ANTENE

 4. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Vprašal bi ali ima ta antena priložen nosilec za okensko montažo.

 5. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  lahko se odločite za to anteno, vendar bi vas rad opozoril, da gre za smerno anteno in pri takšnih antenah v kolikor signali ne prihajajo vsaj približno iz ene smeri, da zna biti pri sprejemu nekaj težav. V kolikor je vsaj eden izmed oddajnikov z visokim nivojem signala potem anteno montiramo kompromisno se pravi nekje vmes ali pa celo ciljamo na slabši oddajnik in vseeno poberemo signale z obeh. Zato je za takšne primere boljša kakšna vsesmerna antena kot je recimo LUNA, ampak zopet tudi za to anteno velja , da mora biti signal zadovoljiv ne pa nekje na meji sprejema.

 6. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Spoštovani,Če dovolite, bi vam zastavil eno vprašanje v zvezi z izbiro ene od vaših zunanjih anten za sprejem zemeljskega digitalnega signala pri meni. Pred kratkim sem nabavil DVB-T sprejemnik in imam zaenkrat samo sobno anteno, ki pa mi v prostoru z motnjami ulovi kanale z multipleksa A. Če pa postavim sobno anteno (ki ima 39 db ojačanja-vsaj tako piše), ven na okensko polico, dobim zelo dober nemoteč signal multipleksa A in B ter odlično ulovim tudi hrvaške kanale (HTV 1,2,3,4,RTL 1 in 2,DOMA TV,NOVA TV in NORKRING.Zato sklepam, da bi verjetno z eno izmed vaših anten verjetno kar dobro sprejemal signal. Okno imam obrnjeno na južno stran, nekako proti Učki, na desni pa dosegam Nanos. Glede velikosti in montaže na mojo okensko polico, bi lahko montiral P-20 DTT/g, ali pa kakšno drugo, ne preveliko, ki bi mi jo vi priporočili. Od antene do sprejemnika(ki ima 5V napajanje za anteno), imam samo enih pet metrov.Zelo bom vesel vašega odgovora !Lep pozdrav iz Postojne !

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico