Adapter RP-SMA ženski na SMA moški

6,80 

Adapter RP-SMA ženski na SMA moški (RP-SMA female, jack to SMA male, plug).

Na zalogi

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža0,10 kg

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  50 ohmski konektorji SMA, ki so v uporabi pri GSM, UMTS,LTE WLAN antenah in napravah, se razlikujejo od imensko podobnih in na spletu velikokrat tudi napačno poimenovanih RP-SMA konektorjev (kratica od Reverse Polarity SMA).
  Da ne bo prihajalo do zmede pri naročanju v naši spletni trgovini si pomagajte s to sliko. Konektorji so večinoma vedno dobavljivi, po naročilu pa izdelamo tudi najrazličnejše povezovalne kable in podaljške s temi in drugimi konektorji.
  Spol konektorja določamo po notranjem ali zunanjem navoju, ne pa po obliki pina (vtič, zatič, špička, luknjica …), kar marsikoga tudi zavede. Sploh so nekateri azijski prodajalci eksperti pri poimenovanjih teh konektorjev. Zato pazljivo pri naročanju. Kot lahko vidite po primerjalni sliki imata moška konektorja v obeh primerih notranji navoj, ženska konektorja pa zunanji navoj. Pina pa sta znotraj določenega spola lahko tako moške kot ženske oblike, odvisno seveda za kakšno polariteto konektorja gre.

  Razlike med RP-SMA in SMA

  Razlika med RP-SMA in SMA
 2. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Sicer ste vprašanje postavili pod izdelek, ki s kabelsko nima nobene povezave ampak vseeno vpišite levo v naš iskalnik besedico HITRI in dobili boste nekaj možnih rešitev za vaš primer.Trgovina ANTENE

 3. Avatar of klemen kompan

  klemen k.

  LP Zanima me kakšen adapter oz.priključek bi rabil za hitri odklop kabelskega priključka ,ki pride v hišo? Sedaj imam koaksialni kabel z navojnim konektorjem, ki je spojen z razdelnikom kabelske tv. Za odgovor se vam lepo zahvaljujem.LP

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico