Adapter RP-SMA moški na SMA ženski

6,80 

Adapter RP-SMA moški na SMA ženski (RP-SMA male, plug to SMA female, jack).

Na zalogi

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Opis

Adapter RP-SMA moški na SMA ženski je tehnični element, ki se uporablja za povezovanje naprav s standardnim SMA moškim konektorjem na naprave z RP-SMA ženskim konektorjem. V bistvu gre za prilagojevalo (tudi prehod ali prekonektor), ki pretvori SMA moški konektor v RP-SMA moški konektor.

Dodatne informacije

Teža0,10 kg

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  50 ohmski konektorji SMA, ki so v uporabi pri GSM, UMTS,LTE WLAN antenah in napravah, se razlikujejo od imensko podobnih in na spletu velikokrat tudi napačno poimenovanih RP-SMA konektorjev (kratica od Reverse Polarity SMA).
  Da ne bo prihajalo do zmede pri naročanju v naši spletni trgovini si pomagajte s to sliko. Konektorji so večinoma vedno dobavljivi, po naročilu pa izdelamo tudi najrazličnejše povezovalne kable in podaljške s temi in drugimi konektorji.
  Spol konektorja določamo po notranjem ali zunanjem navoju, ne pa po obliki pina (vtič, zatič, špička, luknjica …), kar marsikoga tudi zavede. Sploh so nekateri azijski prodajalci eksperti pri poimenovanjih teh konektorjev. Zato pazljivo pri naročanju. Kot lahko vidite po primerjalni sliki imata moška konektorja v obeh primerih notranji navoj, ženska konektorja pa zunanji navoj. Pina pa sta znotraj določenega spola lahko tako moške kot ženske oblike, odvisno seveda za kakšno polariteto konektorja gre.

  Razlike med RP-SMA in SMA

  Razlika med RP-SMA in SMA
V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico