-20%

4-vejni odcepnik signala Multiline 4304FN-10

7,00  5,60 

4-vejni odcepnik signala MULTILINE 4304FN-10 uporabimo kadar želimo signale odcepiti od glavnega voda na 4 enakovredne odcepe. Uporabimo ga lahko tudi kot 5-vejni delilnik s tem, da na odcepe priključimo bližnje TV in na izhod glavne veje oddaljenejši ali glavni TV ali večjo skupino vtičnic.

Na zalogi

PopustKoličinaCena za kos
20 %1 - 2 5,60 
40 %3 - 5 4,20 
50 %6 + 3,50 
Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Opis

Lastnosti:

  • Področje … 5-2400 MHz (prizemna DVB-T TV, klasična in optična kabelska TV, satelitska TV)
  • Odcepno dušenje … 4 x 10 dB
  • Prehodno dušenje na izhodu glavne veje … 5,5 dB
  • Priključki … F konektorji
  • Prehod enosmernega toka (DC pass) … na vseh priključkih

Odcepniki (odvzemniki) so elementi za razdelitev signala. Z njimi se signal deli na glavni izhod in se odcepi na enega ali več enakih ali različnih odcepov. Njihova glavna značilnost je, da se signal v glavni veji minimalno oslabi, signal v odcepih pa se oslabi v odvisnosti od odcepnega slabljenja. Z odcepnikom dosežemo večji razklop med sprejemniki kot je to pri običajnih delilnikih. S tem je možnost interferenčnih motenj izključena. Pri individualnih antenskih sistemih uporabimo odcepnike takrat, kadar želimo z antenskim ali kabelskim signalom napajati dva ali več sprejemnikov, ki so od anten ali razdelilnih omaric različno oddaljeni. Z odcepniki lahko nadomestimo prehodne antenske vtičnice.

Dodatne informacije

Teža0,08 kg

Mnenja in vprašanja

  1. Avatar of Trgovina ANTENE

    Trgovina ANTENE Z.

    Odcepniki (odvzemniki) so elementi za razdelitev signala. Z njimi se signal deli na glavni izhod in se odcepi na enega ali več enakih ali različnih odcepov.Njihova glavna značilnost je, da se signal v glavni veji minimalno oslabi, signal v odcepih pa se oslabi v odvisnosti od odcepnega slabljenja. Z odcepnikom dosežemo večji razklop med sprejemniki kot je to pri običajnih delilnikih. S tem je možnost interferenčnih motenj izključena.Pri individualnih antenskih sistemih uporabimo odcepnike takrat, kadar želimo z antenskim ali kabelskim signalom napajati dva ali več sprejemnikov, ki so od anten ali razdelilnih omaric različno oddaljeni.Z odcepniki lahko nadomestimo prehodne antenske vtičnice.ANTENE online

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico