Trinožno aluminijasto stojalo za satelitske antene

41,00 

PremiumX BASIC SILVER Stativ, je trinožno antensko zložljivo stojalo iz aluminija v srebrni barvi. Stojalo lahko uporabite kot  stojalo za satelitske antene do velikosti 80-85 cm. Pri tej novi različici je tukaj nameščena teleskopska cev za doseganje različnih višin, največja dosegljiva višina je 110 cm. Stojalo je zanimivo tudi za avtodome, ker ga je mogoče hitro in enostavno zložiti. Vse tri nožne opore lahko trdno pritrdite v tla s 3 priloženimi aluminijastimi klini.

Na zalogi

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Opis

 • Barva: srebrna
 • Material: aluminij
 • Premer droga: 35 mm Ø
 • 3x aluminijasti klini
 • Nastavljiva višina max 110 cm
 • Širina  spodaj max 65 cm
 • Teža: 2350 g

Dodatne informacije

Teža1,90 kg

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Žal vam več kot imamo pri opisu artikla ne moremo povedati.Na embalaži drugih podatkov tudi nimamo, do katere teže pa še zdrži na svojih nogah pa tudi nismo testirali.Še enkrat opis:Kamping trinožno zložljivo aluminijasto antensko stojalo (tripod, stativ) je primerno za trajno in predvsem začasno namestitev satelitskih in ostalih anten.Zelo primerno za potovanja in kampiranja.Lahko, stabilno, zložljivo in enostavno za transport.Za vse vrste anten. Za satelitske antene s parabolo do 80 cm.Narejeno tako, da se hitro in enostavno ter popolnoma zloži.Višina največ 150 cm.Priložena sidra za pričvrstitev v zemljoTeža 1,9 kgSpletna trgovina ANTENE

 2. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Pozdravljeni,Zanima me nekaj podatkov glede stojala ST TRIPOD:1) višina – ko je raztegnjeno,2) premer cevi (rabil bi cca. 65 mm)3) nosilnost – ali bi lahko nosilo cca. 50 kg tablo? Postavitev bi bila samo začasna, v zaprtem prostoru, brez vetra.4) Kakšna je zaključna obdelava stojala? Barvano, cinkano?

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico