Koaksialni kabel Cavel DG 70

Izdelek smo umaknili iz spletne prodaje. Morda ga še lahko dobavimo za vas, če pa to ni več možno, najdemo alternativno zamenjavo zanj.

Pokličite nas ali pa nam pišite.

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja
Dodaj v primerjalnik
Šifra: KK DG70 Kategorija:

Opis

Koaksialni kabel CAVEL DG 70
je narejen za prenos digitalnega in
analognega signala.
Primeren za DVB-T, kabelske in  satelitske signale.
Ker je najtanjši koaksialni kabel je  primeren za vse vrste
krajših razvodov po
stanovanjih.

Količinska enota je meter. V kolutu je 200 m. Pri naročilu
dolžina ni omejena.

Konektorje “F” za kabel DG 70 lahko naročite na tej
strani.

Dodatne informacije

Teža100 kg
Proizvajalec

Mnenja in vprašanja

  1. Avatar of Trgovina ANTENE

    Trgovina ANTENE Z.

    Normalno, da ima tanjši koaksialni kabel več slabljenja kot debelejši . Vendar, ker gre za kvaliteten koaksialni kabel in za sorazmerno kratko dolžino in za nizke frekvence, je vse skupaj pri vas zanemarljivo. Sploh, če gremo ta kabel primerjat z “običajnim” cenenim železnim koaksialnim kablom . V primerjavi z debelejšim , bakrenim kablom istega proizvajalca CAVEL DG113 ima vaš kabel DG70 samo okrog 2 decibela slabljenja več pri tej dolžini. Ravno za takšne primere kot je vaš je ta kabel tudi namenjen. Mi ga vlečemo po večjih objektih po več desetmetrskih dolžinah in vse funkcionira. Seveda se lahko kabli različnih dimenzij in iste impendance zaporedno vežejo. Stiki so enostavni, za to pa potrebujemo le 2 F konektorja in adapter Ff- Ff (F spojka).Spletna trgovina ANTENE

  2. Avatar of Anonimnež

    Anonimnež .

    Pri vas sem naročil koaksialni kabel Cavel DG 70. Glede na to, da je debelina kabla samo 4,3 mm ali to kaj vpliva na kakovost signala (DVB-T)?Antena je od sprejemnika oddaljena 12 m. Debelejši kabel ne gre več skozi steno (luknjo), ker jih je že par napeljanih skozi (širiti pa je ne morem). Ali je možno kable med sabo kombinirati (podaljševati), npr. 7mm s 4,3mm. Se pravi, da zunaj stene poteka debelejši, skozi steno pa tanjši. Ali obstaja takšen adapter?

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.
X

Beri dalje