Satelitski inštrument WS-6903 za iskanje satelitov

25,00 30,00 

Satelitski instrument (satfinder) za iskanje satelitov WS-6903 je pripomoček, iskalnik satelitov z LED številkami in zvočnim signalom in ga uporabljamo za natančno nastavljanje satelitskih anten. Testni povezovalni kabel dolžine ni priložen, lahko pa ga dodatno naročite pod dodatnimi možnostmi.

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Opis

Satelitski inštrument za iskanje satelitov Satlink WS-6903 se enako odziva na nivoje signala z vseh satelitov. Ko je signal sprejet s katerega koli satelita, se višina signala poveča in številska vrednost na zaslonu se poveča.  Za natančno nastavitev antene lahko sprejeti signal oslabimo na uporabno vrednost z vgrajenim dušilnikom/krmilnikom dušenja. To omogoča nastavitev antene na največjo sprejemno moč.

Druge lastnosti:

  • optični prikaz signala z LED številkami (s slabljenjem signala)
  • zvočni signal (lahko se izklopi)

Za čas meritev potrebujete koaksialni kabel poljubne dolžine s konektorji F moški. Dolžina testnega kabla med anteno in inštrumentom ne sme presegati 5 metrov. Z njim povežete satelitsko anteno z inštrumentom. V kolikor tega nimate, ga lahko naročite pod dodatnimi možnostmi. Testni kabel je dolg 1 meter, na njem pa so kompaktno nameščeni krimp F konektorji za zanesljivo večkratno uporabo.

Opozorilo! Merilni inštrumenti tipa SATFINDER ne prepoznavajo oz. ne razlikujejo posamičnih satelitov in frekvenc, temveč omogočajo le najoptimalnejše nastavitve satelita, proti kateremu je usmerjena satelitska antena. Z njimi torej zaznate, da antena sprejema satelitski signal, in ga lahko do maximuma izboljšate, vendar vam ne posredujejo nikakršnih informacij o tem, s katerega satelita oddaja merjeni signal.

Dodatne informacije

Teža0,2 kg
Testni kabel

ne potrebujem, potrebujem

Mnenja in vprašanja

Zaenkrat še ni mnenj ali vprašanj o izdelku.

V spodnji okvir vpišite vaše mnenje ali postavite vprašanje o izdelku “Satelitski inštrument WS-6903 za iskanje satelitov”

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Izberi možnosti