Antenski ojačevalnik ES2RU

Izdelek smo umaknili iz spletne prodaje. Morda ga še lahko dobavimo za vas, če pa to ni več možno, najdemo alternativno zamenjavo zanj.

Pokličite nas ali pa nam pišite.

Ni na zalogi

Obvestite me o možnostih dobave

Šifra: OA ES2RU Kategorija:

Opis

Tehnični podatki:

 • Max izhod(dBµV): 108 (250mV)

 • Šum (dB): < 4

 • Ojačenje (dB): 10·25 (nastavljivo)
 • V.S.W.R.: <2
 • Vhodov: 1
 • Poraba(mA): 55 @ 12V
 • Frekvenčno področje (MHz): 470·862
 • Dimenzije (mm):74 x 36 x 58
 • Ojačevalnik je namenjen tudi zunanji montaži. Nameščamo ga na drogove do premera 60 mm, ohišje s pokrovčkom je vlagoodporno in iz materialov neobčutljivih na UV vplive. Na ta način se tudi enostavno izognemu nezaželenim vplivom predolgih kablov od antene do ojačevalnikov.

Dodatne informacije

Teža100 kg
Proizvajalec

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Da. Zlato pravilo montaže ojačevalnikov je, da je le-ta montiran čim bližje anteni. Nekje do 5 metrov od antene je še v redu, dlje ali celo pri samem TV pa neustrezno. S tem ojačevalnikom glede tega ne bi smelo biti težav, saj je pripravljen prav za zunanje montaže na drog v neposredno bližino antene.Potrebujete tudi usmernik, ki pa mora biti vsaj 100 mA. priporočam AM 100N. Usmernik montiramo kjerkoli med Tv in ojačevalnikom.

 2. Avatar of anton panter

  anton p.

  če priklopim ta ojačevalec ali mora biti čim bliže anteni ali ni važno in še ali rabim tudi usmernik če priklopim samo en tv.

 3. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  V kolikor gre res samo za nivo (jakost) signala potem je ojačevalnik primeren za takšne zadeve. Potrebujete še antenski usmernik z vsaj 100 mA. Priporočam AM 100N od istega proizvajalca. In ko ste že pri prenovi zamenjajte še TV antenski vtič, če je vaš že v sumljivem stanju. Da ne boste preveč iskali recimo TELEVESOV 4130 je kar precej soliden konektor.

 4. Avatar of anton panter

  anton p.

  sedaj so nam spremenili frekvenco in imamo44% signala ali ta artikel izboljša moč sigala.

 5. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Tovarniško je ojačevalnik maksimalno odprt. Trimer občutljivo reagira, zato se ga samo malo suka, recimo četrt obrata, nikakor pa ga ne sukamo za cel krog ali celo več krogov. Sicer pa to funkcijo (v mislih imam manjšanje nivoja ) uporabimo le v zelo redkih primerih, saj s tem sukanjem dejansko manjšamo vhodni koristni signal, ne pa samo ojačanje. Včasih pa , kadar gre za kakšen izrazito močan oddajnik to tudi v prid uporabimo.

 6. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Zmontiral na Rakitni super dela. Prosim povejte mi v kakšnem stanju glede ojačanja pride ojačevalec? Koliko lahko še obračam tisti trimer notri na ploščici? Ojačevalec s2ru.

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.
X

Beri dalje