1-vejni F ozemljitveni blok

3,00 

1-vejni F ozemljitveni blok.  Adapter F-ženski na F-ženski lahko včasih olajša delo monterja. Omogoča najlažje podaljšanje koaksialnega kabla.

• Priključki F ženski – F ženski konektor
• Namestitev na steno
• Možnost vgradnje v okno

Na zalogi

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža0,01 kg

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Vsa inštalacija mora biti v objektih ozemljena in ena izmed oblik, kako to rešujemo pri koaksialnih vodih in antenskih napravah, je ta ozemljitveni blok. Antenske zaščite pred atmosferskimi razelektritvami si oglejte TULE. Morate pa vedeti, da popolna zaščita ne obstaja, saj ni zaščite, ki bi preživela direktni udar strele. Nekatere prenapetosti omilimo s pravilno izvedbo prenapetostnih odvodnikov (sem sodi ta ozemljitveni blok) in uporabo prenapetostnih zaščit. Tudi zavarovalnice vam škodo povrnejo le v primeru, če za varnost skrbite tudi sami. Ne spreglejte, da morate posredni udar strele zavarovati posebej. Žal pa je dober zavarovalni agent velikokrat najboljša oziroma edina zaščita pred posledicami strele.

 2. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Torej zadeva najbrž uspe zaščititi tv/stb pred udarom strele v bližino antenskega sistema, ne pa tudi ditektnega udara strele?

 3. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  V bistvu gre za ozemljitveno F spojko (adapter Ff na Ff). Primer: imate kovinsko omarico, ki je seveda tudi sama pravilno ozemljena in privijačite s samoreznimi vijaki ta ozemljitveni blok nekam na steno in na njem združite oba kosa koaksialnega kabla, ki ga zaradi tega prerežete in na katera ste namestili F konektorje. V kolikor to ni izvedljivo na njega preko posebnega kontakta, ki ga vidite na njegovi desni strani, priključite ozemljitveni kabel (v inštalacijah je to seveda zelenorumena žica). Gre za popolnoma pasiven element in ne vpliva na slabljenje signala in je normalno uporaben za vse tako za DVB-T , SAT, kabelsko, radio …Antene online

 4. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Ali je to oblika zaščite? Zemeljski in/ali satelitski signal? Primer z uporabo vs brez uporabe tega bloka?

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico