Veleprodaja

Za trgovine, podjetja, monterje in posameznike ponujamo veleprodajne cene za nadaljnjo prodajo za vse artikle, ki so na policah spletne trgovine ANTENE online.

Ugodne cene za nadaljnjo prodajo

Ugodne cene za nadaljnjo prodajo

Splošni pogoji

 

Minimalno posamezno naročilo znaša 50 €. Za prvih od 50 do 200 € nakupa priznamo začetni 5 % popust. V nadaljevanju popust ni nikoli manjši od 10 % glede na cene objavljene na spletu.

Nakupe in naročila izdelkov po veleprodajnih cenah lahko opravljate na več načinov.

  • Spletni nakup. Kot registrirani uporabnik z nakupi v nakupovalno spletno košarico. Cene na spletu so maloprodajne. Vaš popust se bo obračunal šele na koncu nakupovanja z vpisom kode za popust, ki vam bo dodeljena. Vaš rabat je enoten in enak za popolnoma vse izdelke in nikoli manjši kot 10 %. Samo pri tem načinu naročila velja, da se pri izdelkih, ki so že v redni akcijski prodaji popusti celo seštevajo.
  • Naročilo po e-mailu oziroma telefonu. Takšen način naročanja priporočamo, kadar želite kupiti večjo količino posameznega izdelka saj v nekaterih primerih lahko na račun embalaže, razreza, pakiranja in ostalih razlogov, ponudimo bistveno večji popust.

Načini plačila so gotovina, poštna odkupnina, predračun, Paypal, plačilne kartice in Moneta. Naročilnice sprejemamo samo od proračunskih uporabnikov. Po novem omogočamo plačilo s Paypalom in kreditnimi karticami tudi za naročila izven spletne trgovine, se pravi vsako našo klasično ponudbo lahko plačate tudi na ta način.

Izdelke, ki so na zalogi pošljemo v 1- 3 delovnih dneh po prejetem naročilu oziroma plačilu. Pošiljke dostavlja Pošta Slovenije.

Postopek prijave

Izpolnite spodnjo prijavo. Po prejemu prijave bomo v nekaj urah preverili vaše podatke ter vam odgovorili. 

Vaše ime (obvezno)

Naziv podjetja

ID za DDV ali d.š. za nezavezance

Telefon:

Vaša e-pošta (obvezno)

Top