SIMOBIL DOMAČI INTERNET

simobil-domaci-internet-lte-logoKot Simobilov pooblaščeni partner imamo možnost, da ob vsaki montaži kateregakoli antenskega sistema, na željo stranke s testnimi napravami mobilnega operaterja, brezplačno preverimo možnost priklopa  in izmerimo hitrost LTE širokopasovnega interneta. Storitev se imenuje “Simobil domači internet” in se odlično dopolnjuje s TV, ki jo rešujemo na drugačen način (DVB-T preko oddajnikov, satelitska TV). Deluje v najhitrejšem omrežju LTE in je tehnično popolnoma enak fiksnim rešitvam s to razliko, da tam signal pripeljemo do hiše in modema po bakrenem ali optičnem kablu, tu pa brezžično. Uporaba je enostavna, prenos podatkov neomejen, cena pa ugodna (od 26,90 € dalje) .

Zmogljivi Huawei B593 4G LTE router

Zmogljivi Huawei B593 4G LTE router

Na voljo so trije paketi, ki omogočajo hitrosti od 4/2 Mbit/s do 20/3 Mbit/s, kar pomeni, da je hitrost v najzmogljivejšem paketu popolnoma primerljiva s hitrostmi v optičnih omrežjih.
Za več informacij postavite spodaj med komentarje vaše vprašanje. Lahko nam seveda tudi pišete na  naš e-naslov, ali pa nas kar pokličite na o41 542020.
Tudi, če pri vas ne montiramo ostalih anten, se lahko dogovorimo za test in nadaljni postopek za pridobitev Simobilovega LTE širokopasovnega priključka in za vsa opravila pri ureditvi hišne kabelske ali brezžične internetne inštalacije.

Prve meritve in testiranja so nas izredno presenetila. Pokritost je zelo dobra, velikokrat odlična, kar pa najbolj preseneča pa je dejstvo, da LTE signal ne pozna nekih velikih ovir tudi v zaprtih prostorih. Tudi tam, kjer imamo probleme z navadnim mobilnim signalom za telefoniranje je LTE signal nemoteno prihajal na usmerjevalnik. Čeprav ima router možnost priklopa 2 zunanjih ali notranjih  LTE anten, nam tega zaenkrat, vsaj na širšem območju Dolenjske kjer smo testirali, ni bilo potrebno nikjer storiti.

In še priporočilo, ne odlašajte preveč, če ste zainteresirani. Ker želi ponudnik SImobil  zagotoviti stabilno in pričakovano, obljubljeno zmogljivost po posameznih baznih antenah, bo v primeru večjega povpraševanja omejil priklope po posameznih krajih.

Share Button
Oznake: , , , , , ,
2 comments on “SIMOBIL DOMAČI INTERNET
  1. danilo pravi:

    pozdravljeni kdaj bo gotova bazna postaja za lte omrežje v modražah.prosim za odgovor.lp danilo poljčane-

  2. ANTENE online pravi:

    Ob vpogledu v stanje baznih postaj je razvidno, da je na tej lokaciji že aktivna bazna postaja, ki omogoča LTE omrežni način. Zemljevid pokritosti si lahko pogledate na spletni strani http://bit.ly/1vnpsxH.

    Simobil

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.