Brezplačni Google XML Sitemap Generator


Brezplačni HTML in Google Xml Sitemap Generator
za optimizacijo spletnih strani

Share Button
One comment on “Brezplačni Google XML Sitemap Generator
  1. ANTENE online pravi:

    Pri optimizaciji nam je lahko v pomoč tudi Online Broken Link Checker to je spletno iskalno orodje za slabe povezave znotraj lastne spletne strani in za slabe, napačne ali ukinjene povezave na zunanje strani z vaše spletne strani. Najdete ga http://www.brokenlinkcheck.com/ (do 3000 strani brezplačen)
    Izredno pregleden in praktičen z direktno povezavo na link, klasificiranje kode napake (403,404,500,508 …) in na vaš ukaz tudi takoj pokaže tudi izvirno kodo strani za lažje urejanje crawlov.
    Za nadaljnje urejanje je na voljo vrsta rešitev tako od redirect preusmeritev na druge notranje povezave ali pa kar trajen izbris iz Googlovega iskalnega seznama . Za strani, ki jih na strežniku ne najdemo več in smo prepričani, da jo ne bomo več uporabljali, to kar s zahtevkom za izbris sporočimo Googlu preko zahtevka na strani https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=sl in sicer pod Googlov indeks/Odstranjevanje spletnih naslovov. V nekaj urah Google sporoči nazaj, da je spletni naslov odstranil iz iskanja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.