Veleprodaja

Za trgovine, podjetja, monterje in posameznike omogočamo ugoden nakup izdelkov za nadaljnjo prodajo za vse izdelke, ki so na policah naše spletne trgovine.

Splošni pogoji za veleprodajo

 

Minimalno posamezno naročilo znaša 50 €. Za prvi nakup nad 100 € priznamo začetni 5 % popust. V nadaljevanju popust ni nikoli manjši od 10 % glede na cene objavljene na spletu.

Nakupe in naročila izdelkov po veleprodajnih cenah lahko opravljate na več načinov.

  • Spletni nakup. Kot registrirani uporabnik z nakupi v nakupovalno spletno košarico. Cene na spletu so maloprodajne. Vaš popust se bo obračunal šele na koncu nakupovanja z vpisom kode za popust, ki vam bo dodeljena. Vaš rabat je enak za vse izdelke. Samo pri tem načinu naročila velja, da se pri izdelkih, ki so že v redni akcijski prodaji popusti celo seštevajo.
  • Naročilo po e-mailu oziroma telefonu. Takšen način naročanja priporočamo, kadar želite kupiti večjo količino posameznega izdelka saj v nekaterih primerih lahko na račun embalaže, razreza, pakiranja in ostalih razlogov, ponudimo bistveno večji popust.

Načini plačila so gotovina, poštna odkupnina, predračun, Paypal, plačilne kartice in Moneta. Naročilnice sprejemamo samo od proračunskih uporabnikov. Po novem omogočamo plačilo s Paypalom in kreditnimi karticami tudi za naročila izven spletne trgovine, se pravi vsako našo klasično ponudbo lahko plačate tudi na ta način.

Izdelke, ki so na zalogi pošljemo v 1- 3 delovnih dneh po prejetem naročilu oziroma plačilu. Pošiljke dostavlja Pošta Slovenije.

Postopek prijave

Izpolnite spodnjo prijavo. Po prejemu prijave bomo v nekaj urah preverili vaše podatke ter vam odgovorili.

 

Vaše ime:
E-naslov:
Naziv in naslov podjetja:
Id za DDV ali davčna št.:
Telefon:
Vaše sporočilo:
Kontakti
Oddelki
Sprejmemo
0 izdelkov