36,00 €

Vsesmerna LTE, UMTS MIMO antena DIABLO 2 x SMA
[AG CHGP209]

Vsesmerna LTE, UMTS  MIMO antena DIABLO 2 x SMA

Dodaj v košarico

Stran:  1 

Prikazujem 1 do 8 (od 8 objav)imam vprašanje glede te antene Ali se da anteno odstranit iz podstavka in zmontirat direkt na modem? Ima tudi na podstavku SMA priključek?

Zdravo če vam povem da se prejšnje vprašanje nanaša na router huawei b593 vam kaj pomaga?

Konektor je pravi tudi na anteni, vendar zaradi poglobljenega priključka in premalo prostora okrog vhodov v samem ohišju usmerjevalnika, se antenskih palic ne da priviti nanj.

A ta antena odgovarja tudi za huawei lte cpe B315?

V kolikor imamo točen podatek, da ima vaš router 2 x SMA antenski priključek, potem je navsezadnje vsaka antena s SMA konektorji iz naše trgovine teoretično primerna za vašo napravo, kot seveda tudi ta pod katero sprašujete. Drugo vprašanje pa je ali je antena glede na sprejemne razmere na vašem naslovu dovolj zmogljiva. ANTENE online

Imam router ZTE MF283+ z dvema antenskima priključkoma. Ne vem kateri tip konektorjev ima.Po slikah bi rekel, da gre za te konektorje SMA, ki jih ima ta vaša Diablo antena. Prosim, če pred nakupom to potrdite.

Da drži. Bo primerna. Ustreza tudi za naslednje modele Huawei B683, B593, ZTE MF28D, MF283+ ....

pozdravljeni imam huawei 535, je CAT 7 4G LTE + modem, preklaplja med frekvencami, rabil bi anteno na SMA konektorje, vsaj 1 M dolžine, router bo notri na polici, antene pa zunaj na polici. Bo ta najbolj primerna ? Lp

Stran:  1 

Prikazujem 1 do 8 (od 8 objav)Zastavi vprašanje Nazaj
Kontakti
M: +386 (0)41 542 020
@ Naročila in poslovna e-pošta
Oddelki