3,00 €

1-vejni odcepnik 4301FN-8
[OD 4301FN8]

Enovejni odcepnik MULTILINE 4301FN-8 uporabimo kadar želimo signale odcepiti od glavnega voda na 1 odcep. Uporabimo ga lahko tudi kot 2-vejni delilnik s tem, da na odcep priključimo bližnji TV in na izhod glavne veje oddaljenejši ali glavni TV ali večjo skupino vtičnic.
V določenih primerih lahko služi tudi kot združilnik anten (na odcep priključimo anteno, ki ima večji dobitek).

  • Področje ... 5-2400 MHz ( zemeljska analogna ali DVB-T TV, klasična in optična kabelska TV, satelitska TV, MMDS, radio)
  • Odcepno dušenje ... 1 x 8 dB
  • Prehodno dušenje na izhodu glavne veje ... 2,0 dB
  • Priključki ... F konektorji
  • Prehod enosmernega toka (DC pass) ... na vseh priključkih v smeri TAP -IN
* Izdelek je na zalogi *

* Informacije o dostavi *
Pogosta vprašanja o tem izdelku (1)

Odcepniki (odvzemniki) so elementi za razdelitev signala. Z njimi se signal deli na glavni izhod in se odcepi na enega ali več enakih ali različnih odcepov. Njihova glavna značilnost je, da se signal v glavni veji minimalno oslabi, signal v odcepih pa se oslabi v odvisnosti od odcepnega slabljenja. Z odcepnikom dosežemo večji razklop med sprejemniki kot je to pri običajnih delilnikih. S tem je možnost interferenčnih motenj izključena. Pri individualnih antenskih sistemih uporabimo odcepnike takrat, kadar želimo z antenskim ali kabelskim signalom napajati dva ali več sprejemnikov, ki so od anten ali razdelilnih omaric različno oddaljeni. Z odcepniki lahko nadomestimo prehodne antenske vtičnice.
Twitter
Facebook
Oddelki