Usmernik STI 12V/150mA

15,00 

Stabiliziran usmernik STI 12V/150mA je namenjen za daljinsko napajanje antenskih ojačevalnikov po koaksialnem kablu.

Na zalogi

Primerjaj
Šifra: US PSU7712 Kategoriji: ,

Opis

 • Izhodna napetost DC 12 V stabilizirano
 • Max. tok 150 mA
 • Mrežna napetost AC 230V/50Hz
 • Konektor 2 x “F” ženski
 • Dodatne informacije

  Teža 0,20 kg
  Proizvajalec

  Mnenja in vprašanja

  1. Trgovina ANTENE .

   Antenski napajalnik potrebujemo za napajanje samostojnega antenskega ojačevalnika ali aktivne antene, v kateri je ojačevalnik že vgrajen. V nekaterih primerih z njim napajamo tudi predojačevalnike in aktivne delilnike.

   Napajalniki so v bistvu sestavljeni iz stabiliziranega usmernika in napajalne kretnice. Od tu tudi  naziv antenski usmernik, ki se zelo pogosto uporablja. Stabilizirani usmernik zagotavlja nemoteno delovanje aktivnih delov in jih oskrbuje z določeno enosmerno napetostjo (Vdc) tudi v primeru nihanja omrežne napetosti. Napajalna kretnica omogoča daljinsko napajanje aktivnih delov po koaksialnem kablu, ki v obratni smeri vodi signale do TV ali radia.

   Napajalnik kjerkoli običajno pa to storimo pri TV ali pa pri stojišču antene, če imamo tam dovod 220 V. Nekateri napajalniki imajo vgrajen delilnik za več TV.

  2. Trgovina ANTENE .

   Gre za zanesljiv in praktičen napajalnik, ki ga potrebujemo za napajanje antenskih ojačevalnikov. Torej sam ni ojačevalnik , slednjega je potrebno dokupiti. Usmernik STI lahko montiramo kjerkoli na koaksialnem kablu med TV in antenskim ojačevalnikomSpletna trgovina ANTENE online

  3. Anonimnež .

   Ali bo dober za ojačitev signala pred TV vhodom /DVB-T( slika občasno Izgine / ali se deformira)

  V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.
  X

  Dodaj v košarico