TV modulator MT47
[MO MT47]

Artikel smo umaknili iz spletne prodaje, vendar ga verjetno še lahko dobavimo za vas ali najdemo alternativno zamenjavo zanj.

Pokličite nas na 041 542020 ali kliknite na gumb "Preverite dobavljivost izdelka", ki je pod opisom.

DSB modulator TERRA MT47 lahko uporabimo za distribucijo Audio/Video signala različnih virov (DVB-T sprejemnik, SAT sprejemnik, videorekorder, kamera, DVD predvajalnik, AM/FM sprejemnik). Signal z modulatorjem vključimo v antensko inštalacijo, tako da ga lahko sprejemamo na vseh TV sprejemnikih v sistemu na poljubno izbranem kanalu, primer je uporaba dvd predvajalnika v trgovini na več TV sprejemnikih ali video nadzor na poljubnem kanalu TV sprejemnikov.

DSB modulator TERRA MT47 uporablja širše frekvenčno področje kanala. Zato v primeru uporabe več DSB modulatorjev za večje število kanalov, le-ti zahtevajo prost sosednji kanal (npr. 50, 52, 54, 56), da med signali ne prihaja do prekrivanja in iz tega razloga do motenj.  Večje število modulatorjev je potrebno, ko želimo v sistem vključiti več zunanjih naprav (npr. več DVB-T sprejemnikov). Nivoji signalov naj bodo čim bolj izravnani najmanj v območju 6dB, da ne prihaja do intermodulacijskih motenj.

Karakteristike:

  • DSB frekvenčno nastavljiv
  • BIII+UHF
  • RF izhod 85 dBµV
  • Mono zvok
  • Lastni napajalnik
* Izdelek ni na zalogi *
Preverite dobavljivost izdelka Pogosta vprašanja o tem izdelku

Sorodni izdelki

Izdelek smo umaknili iz spletne prodaje, vendar ga verjetno še lahko dobavimo za vas ali najdemo alternativno zamenjavo zanj.

Pokličite nas na 041 542020 ali kliknite na gumb "Preverite dobavljivost izdelka", ki je pod opisom.

Twitter
Facebook
Oddelki