Sobna TV antena Sonus z ojačevalnikom

29,00 

Sobna TV antena DVB-T/T2 Sonus TV z vgrajenim ojačevalnikom je notranja antena za TV. Antena je opremljena z regulacijo izhodne napetosti, s čimer nastavljamo ojačenje vgrajenega ojačevalnika. RF kabel je zaključen z IEC konektorjem.

Na zalogi

Izračunajte ceno pošiljanja

Prosimo, izpolnite spodnja polja s podatki o destinaciji pošiljanja, da izračunate stroške pošiljanja.

Opis

Specifikacije:

TV kanali … 6-60
Ojačenje [dB] … 25 (nastavljivo)
Razmerje naprej/nazaj [dB] … 0
Polarizacija … H
Število elementov … 1
Impedanca [ohm] … 75
Dolžina/ višina [cm] … 40/10
Teža [kg] … 0.56

Digitalna sobna antena za TV je naprava, ki se uporablja za sprejemanje digitalnih televizijskih signalov v notranjih prostorih. Gre za signale, ki jih oddajajo preko zemeljskih oddajnikov in pretvornikov. Uporaba digitalne sobne antene je primerna le za tiste, ki živijo v območjih z odličnim sprejemom signalov.  Za prostore, ki so signalna kletka in za področja, ki so slabo pokrita s signalom pa priporočamo nakup zunanje strešne antene.

Dodatne informacije

Teža0,30 kg

Mnenja in vprašanja

  1. Avatar of Anonimnež

    Anonimnež .

    Mene zanima ta digitalna sobna antena za TV in sicer če jo lahko montiram na podstrešju in če bo 12 metrov kabla preveč.

    • Avatar of Trgovina ANTENE

      Trgovina ANTENE Z.

      Seveda lahko. 12 metrov kabla najverjetneje ne bo povzročilo toliko izgub, kolikor boste pridobili na boljših pogojih sprejema na podstrehi. Tu imate tudi več manevrskega prostora za postavitev antene na najustreznejše mesto. Antena je aktivna, zato pazite na to, da bo antena na zračnem in da jo ne boste založili z drugimi stvarmi. V dolgoletni praksi smo se na podstrešjih srečali z marsičem. Antenski napajalniki, ojačevalniki in druga antenska oprema je bila dostikrat čisto založeno s starimi oblačili, plišastimi medvedki, Dr. romani, izolacijo.
      V kolikor potrebujete že izdelan koaksialni podaljšek lahko to naročite na Povezovalni koaksialni kabel s konektorji po izbiri

  2. Avatar of Pavle Dvoršak

    Pavle D.

    Priključena. Dobra sobna antena, sprejem signalov je brezhiben.

  3. Avatar of Trgovina ANTENE

    Trgovina ANTENE Z.

    Da. Seveda pa mora biti prostor nekje na strani objekta proti oddajniku in da ni nekih ostalih dodatnih ovir kot je armirani beton, žaluzije, debeli zidovi ipd

  4. Avatar of Pavle Dvoršak

    Pavle D.

    Glede na nepreveliko oddaljenost od oddajnikov, a bi tale sobna antena sprejemala zemeljske dvb-t/t2 signale (slovenske in hrvaške)? Lokacija Čatež ob Savi.LP.

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico