Naročanje, dostava, plačila

NAROČANJE

Internetno naročilo
Ko se s svojimi podatki prijavite v trgovino izberete izdelek, ga položite v košarico in ko zaključite z nakupovanjem oddate naročilo. Med postopkom naročanja izberite tudi način plačila ter vpišite morebitne pripombe. Ves čas vam program sešteva skupno vrednost izbranih izdelkov. Po oddaji naročila, vam program na koncu izpiše, da je bilo vaše naročilo uspešno oddano. Istočasno prejmete na vaš elektronski naslov podroben izpis vašega naročila.

Telefonsko naročilo
V kolikor vam je ljubše in enostavnejše lahko izbrane izdelke naročite na telefonski številki 041 542 020. Na tej številki nudimo tudi začetno in nadaljnjo tehnično pomoč pri kupljenih izdelkih.
O izdelku, ki ga iščete, lahko postavite vprašanje tudi pod njegovim opisom v spletni trgovini.
Na splošna tehnična vprašanja o antenski tehniki na tej številki ne odgovarjamo.

Naročanje preko elektronske pošte
V kolikor se ne želite registrirati lahko opravite naročilo preko elektronske pošte. Ta način lahko izberete tudi v kolikor ne veste natančno katere izdelke potrebujete in nas zaprosite za naš predlog s ponudbo. Ne pozabite vpisati vaše točne naslove za ponudbo, račun in dostavo.

STROŠKI OBDELAVE NAROČILA IN POŠTNE DOSTAVE

Naročene izdelke oddamo prevozniku v 1 do 5 delovnih dneh po naročilu oziroma po prejetem plačilu, če gre za plačilo po predračunu.
Stroški obdelave naročila in poštne dostave po Sloveniji znašajo (skupaj z DDV):

  • 5 € za pošiljke do 1 kg
  • 6 € za pošiljke do 2 kg
  • 8 € za pošiljke od 2 do 10 kg
  • 10 € za pošiljke od 10 do 20 kg
  • 13 € za pošiljke od 20 do 30 kg
  • 18 € nad 30 kg

Blago dostavlja Pošta Slovenije ali DPD

Kupcem iz drugih držav EU in izven, obračunamo poštne stroške po ceniku Pošte Slovenije za poslovni paket v mednarodnem prometu ali po mednarodnem ceniku DPD, izberemo kar je ugodneje za kupca. K tej ceni še prištejemo stroške obdelave naročila in stroške pakiranja.


* V kolikor se odločite za plačilo po povzetju, vam za razliko od običajne prakse, pri naših pošiljkah ni potrebno plačati nikakršnih denarnih provizij, ker jih plačamo mi. Znesek, ki je naveden na našem računu je za vas končni strošek naročila.

Hitra pošta

Po posebnem dogovoru (pokličite ali pišite), vam lahko dostavimo pošiljko s Hitro pošto EMS, ki jo izvaja Pošta Slovenije.  V kolikor nam bo uspelo do določene ure pripraviti in oddati vašo pošiljko, vam bo še istega dne dostavljena, sicer pa zagotovo naslednji delovni dan po dnevu naše oddaje pošiljke v prenos, razen ob sobotah, nedeljah in drugih dela prostih dnevih. Dostava je možna v 50 % pošt v Sloveniji (seznam)

Strošek dostave Hitre pošte EMS plačate pošti Slovenije po njenem ceniku.  Pri pošiljkah do 50 €, zaračunamo dodatne 3 € naših stroškov pri organizaciji in obdelavi takšnega naročila.

NAKUP IN PREVZEM BLAGA NA SEDEŽU PODJETJA

Ker smo registrirani le za trgovinsko dejavnost na drobno izven prodajaln, na samem sedežu podjetja ni trgovine z maloprodajnim materialom, zato tak način nakupa ali prevzema blaga odpade.
Izjemoma se za naročila nad 200,00 EUR lahko dogovorimo, da naročeno prevzamete na sedežu firme, vendar je pri tem obvezna predhodna najava.

PLAČILA

Naša spletna stran uporablja zaščito s SSL certifikatom, ki še dodatno varuje povezavo med spletno stranjo in kupci. SSL (Secure Socket Layer) certifikat je digitalno varnostno potrdilo, ki zagotavlja pristnost identitete spletnega mesta, hkrati pa z uporabo SSL tehnologije šifrira vse podatke, ki se prenašajo med spletno stranjo in njenimi obiskovalci. SSL certifikat torej poskrbi za varnost prenosa podatkov. Ko je SSL - digitalno potrdilo nameščeno na spletni strani, lahko uporabnik vidi ikono oz. ključavnico na dnu območja navigatorja in naslov v naslovni vrstici se bo začel s "https" namesto HTTP v varno sejo, kar pomeni, da so podatki šifrirani.

ssl


 

Odkupnina

Kupnino plačate Pošti Slovenije ob prevzemu vaše pošiljke. Za razliko od običajne prakse spletnih trgovin, vam pri naših pošiljkah ni potrebno pri plačilu po povzetju plačati nikakršnih denarnih provizij, ker jih plačamo mi. Znesek, ki je naveden na našem računu je za vas končni strošek naročila.


PayPal
Kot plačilno sredstvo v naši spletni trgovini sprejemamo tudi PayPal, v svetu uveljavljeno, varno, zaupanja vredno plačilno sredstvo, ki se uporablja predvsem za nakupe preko spleta.
Uporaba je enostavna, imeti morate le odprt PayPal račun, ki je vezan na najrazličnejše kreditne in debetne kartice. Vsak uporabnik si lahko ta račun v nekaj minutah ustvari na spletni strani http://www.paypal.com.
V postopku naročanja, ste med plačilom preusmerjeni iz naše spletne strani na zavarovano PayPal stran. Finančne informacije, gesla ali osebni podatki so zavarovani in nam niso posredovani v nobenem primeru.


S paypalom lahko pri nas plačujete tudi izdelke, ki jih naročite po telefonu ali elektronski pošti.

Čeprav je plačevanje preko PayPal ekstremno varno, vas opozarjamo, da mi nismo odgovorni za varnost osebnih podatkov, ki ste jih posredovali podjetju Paypal. Pravila o varnosti plačevanja si tam pozorno preberite.
Po opravljenem plačilu vas bodo preusmerili nazaj na našo spletno stran, kjer si lahko ogledate oz. natisnete vaše naročilo.Plačilne kartice
Omogočamo vam plačilo s plačilnimi oziroma kreditnimi karticami Visa, MasterCard in Discover.
Plačilni promet s plačilnimi karticami poteka preko sistema Braintree, ki je v lasti podjetja PayPal. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, tako da je vaša varnost 100% zagotovljena. Braintree zagotavlja maksimalno varnost transakcije. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. 

Braintree, eden izmed svetovno najbolj priljubljenih ponudnikov, uporablja tehnologijo Drop-in Payment UI (Hosted fields). Kupec ostane v spletni trgovini, kjer vnese kreditno kartico. Pri tem pa nam kot spletnemu trgovcu ni treba skrbeti za varovanje podatkov (kreditne kartice, varnostna koda, datum veljavnosti, itd.), saj za to poskrbi tehnologija Drop-in Payment UI oz. Hosted fields, ki vse te podatke varno prenese preko iframe sistema.

Plačilo po predračunu
Če izberete plačilo po predračunu, se vam izpiše predračun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo. Predračun lahko plačate na banki, pošti ali preko spletne banke. Predračun lahko plačate tudi s Paypalom ali plačilnimi karticami. Za to ni potrebna registracija v spletni trgovini, izdelke lahko naročite telefonsko ali po elektronski pošti. V kolikor se za ta način plačila odločite nas o tem posebej obvestite še pred izstavitvijo našega dokumenta.

Nadaljuj