Satelitski instrument SATFINDER Dishpointer Basic

14,00 

SATFINDER Dishpointer Basic, instrument s kazalcem in zvočnim signalom, uporabljamo za natančno nastavljanje satelitskih anten.

Samo še 1 na zalogi

Dodaj v primerjalnik
Šifra: IM DPBASIC Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

 • Frekvenčno področje … 950-2300 MHz
 • Napajanje … iz satelitskega sprejemnika 13- 18 V
 • Podpira 22 KHz
 • Povezovalni merilni kabel priložen

Opozorilo! Merilni instrumenti SATFINDER ne prepoznavajo posameznih satelitov in frekvenc, temveč omogočajo najbolj optimalne nastavitve satelita, proti kateremu je usmerjena satelitska antena. Ti instrumenti vam omogočajo zaznavanje satelitskega signala in izboljšanje njegovega sprejema do največje možne mere, vendar ne posredujejo informacij o tem, s katerega satelita je merjeni signal oddajan.

Dodatne informacije

Teža 0,20 kg

Mnenja in vprašanja

 1. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Da in ne. Če ga priključimo na satelitski sprejemnik in je ta izključen iz 220 V potem ne deluje. Imeli pa smo tudi posebne baterijske napajalnike za takšne inštrumente, ampak jih ne držimo več.

 2. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Ali je res, da če sprejemnik ni vključen v električno omrežje, ta napravica ne pokaže nobenega signala?

 3. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Program in sateliti nimajo nobenega pomena pri satfinderju. Tudi med njimi ni nobenih bistvenih razlik.Eni so na kazalce, drugi imajo displej. Preberite si prvo objavo iz junija 2012

 4. Avatar of Anonimnež

  Anonimnež .

  Imam problem z nastavitvijo signala za total tv ker mi obcasno prekinja in s sprejemnikom ne morem nastaviti ustreznega signala kako je s temi satfinder je to primerno za nastavitve total tv in kako je s frekvencam? Ter katerega priporocate za total tv?

 5. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  So na zalogi.Artikel, ki je naročen do 12 ure praviloma še isti dan pošljemo oz najkasneje v treh delovnih dneh. Ker ne gre za neko zahtevno pošiljko vam ga bomo danes lahko poslali, le naročite ga.

 6. Avatar of matjaž kupljen

  matjaž k.

  pozdravljeni zanima me ce je artikel na zalogi in v kolkem casu pride do kupca namrec potreboval bi ga do petka vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor

 7. Avatar of Trgovina ANTENE

  Trgovina ANTENE Z.

  Opozorilo!Merilni inštrumenti SATFINDER ne prepoznavajo oz. ne razlikujejo posamičnih satelitov in frekvenc, temveč omogočajo le najoptimalnejše nastavitve satelita proti kateremu je usmerjena satelitska antena. Z njimi torej zaznate, da antena sprejema satelitski signal in ga lahko do maximuma izboljšate, vendar vam ne posredujejo nikakršnih informacij o tem s katerega satelita oddaja merjeni signal.

V polje znotraj okvirja podajte mnenje ali vprašajte o izdelku.

Drugi so potrebovali tudi to…

X

Dodaj v košarico