75,00 €

SAT antena PENTA85R
[AS PENTA85R]

SAT antena PENTA85R

Dodaj v košarico

Stran:  1  2  [ Naprej >>] 

Prikazujem 1 do 8 (od 14 objav)Ne da je boljša, ampak dejstvo je, da monobloki, niso primerni za 100 cm antene. To bi vam lahko pri Conradu ob prodaji triple-feeda morali povedat. Mimogrede tudi mi prodajamo triplefeed monoblok in jih nameščamo tudi na PENTE. Torej PENTA satelitska antena je primerna za vse vrste monoblokov in ni potrebno za njih predelovati antene ali dokupovati posebnih fokusov, ker je skonstruirano tako da omogoča vse. Večina ostalih anten je potrebno predelati ali spremeniti mehaniko. ANTENE

Seveda je primerna? Antena ničesar ne blokira. ANTENE

Pišete da anteno odlikuje zaščita pred iso-frekvenčnimi co-in cross- polarnimi interferenčnimi signali iz satelitov razmaknjenih +-3 oz. +- 6 stopinj, kar je še posebej aktualno in tako naprej .. Torej je boljša kot črna 1 metrska ofset antena Gibertini? Mislim za originalni Totalov monoblok za tri satelite, ki sem ga kupil v Conradu?

Ali je antena primerna za Eurosport?

Torej, če je obrnjen v Totalov satelit, dobim RTV in Pink, brez da plačam Total naročnino? In menda lovi bolje, kot tisti grd črn Totalov krožnik, ki je velik 90cm?

Tudi tako nekateri razmišljajo in delajo nekakšne svoje načrte in zastonjske kalkulacije. V vsakem primeru je to nesporno dejstvo da RTV SLO ne oddaja HD preko satelita in da je potrebno za TOTAL plačevati redno mesečno naročnino. Kar se tehnike tiče oziroma zunanje satelitske antene pa je a vseeno kaj je na anteni. Važno da je obrnjeno proti pravemu satelitu in da deluje. Tudi na desetletju in več starih satelitskih antenah in LNB s šumnim številom do 0,7 in celo več dB deluje TOTAL in RTV SLO Spletna trgovina ANTENE

Jaz pa mislim, da je težava v tem, da moški misli, da so na satelitu programi radio televizije Slovenija full hd in v 3D tehniki, ženska pa, da bodo programi s satelita mislili, da je to Total tv, ko je kupila LNB narejen za Total tv in bo lahko brezplačno (piratsko) spremljala pop tv in kanal A. Po možnosti v delu Slovenije, ki ni pokrit niti s prizemnim signalom. Toda to ne bo šlo. Če bo hotela Total tv bo morala vsak mesec plačati 17€.

Ni problem v fizičnem pritrjevanju LNB na PENTO temveč v združevanju teh "glav" in v razdalji med sateliti. Problem vidimo tudi v več nivojskem združevanju satelitov saj ima monoblok že vgrajeno DiseqC stikalo. In na to družiti še enojni LNB, ki ga omenjate ter vse skupaj pravilno nastaviti v za to primernih satelitskih sprejemnikih, zna biti za neizkušene temu poslu, kar velik problem. Če razmišljate o tem, da bi z ene antene dva uporabnika gledala programe iz nemške Astre in slovenskega Eutelsat 16 A potem morata biti oba satelitska sprejemnika ločeno povezana s satelitsko anteno, na kateri pa mora biti nameščen dvojni tristopinjski Twin monoblok http://tinyurl.com/zjmyv5f . Vaša oprema ... za več klikni na številko objave!

Stran:  1  2  [ Naprej >>] 

Prikazujem 1 do 8 (od 14 objav)Zastavi vprašanje Nazaj
Kontakti
Oddelki