Preberite kaj je bilo napisanega o izdelkih iz naše trgovine

Stran:  1  2  3  4  5 ...  [ Naprej >>] 

Prikazujem 1 do 8 (od 793 objav)Radijska sobna dipol antena FM, DAB+ Vse antene, ki jih imamo povežemo z napravami izključno s kablom. Za to mora imeti radijski tuner vhod za anteno. Spletna trgovina ANTENE

Radijska sobna dipol antena FM, DAB+ Imam radio brez priključka za zunanjo anteno. Ima pa USM priključek in priključek za mikrofon. Ker imamo slab radijski signal, bi želel dodatno anteno.

LTE antenski sestav P-58 L700 UNI MiMo Zdravo Kupil sem pri vas te antene in sem zelo navdušen nad rezultati! Signal lovim samo na B3 1800Mhz Po približni postavitev anten sem dosegel naslednje rezultate: Brez anten: max down hitrost cca 16Mbps RSRP 105db SiNR 7db RSRQ -9db RSSO -77db Z antenami: max down hitrost cca 38Mbps RSRP 94db SiNR 16db RSRQ -4db RSSO -69db Tako da res priporočam nakup vsem ki imajo slabši sprejem.

LTE antenski sestav P-56 UNICOM MIMO Spoštovani, trenutno uporabljam router Huawei B715S (3CA) brez dodatnih zunanjih antenskih sistemov. Oddajnik na levi strani podstrešja hiše (oddaljen 10 km) ima download 10-20 Mbps, medtem ko oddajnik na desni strani ima download 60-80 Mbps (oddaljen 3 km). Problem je v tem, da router vedno menja sprejem med ta dvema oddajnika in pogosto uporabi signal slabšega oddajnika. Ali bi pomagalo, če bi pri vami naročil P-56 unicom mimo in montiral antene točno v smeri oddajnika, ki ima boljši signal? Upam da bi v tem primeru signal ostal vedno na tem oddajniku i mora bil tudi boljši od 80 Mbps.

Koaksialni kabel  17PAtC za zunanjo uporabo Oba samozatezna F konektorja, ki ju prodajamo, sta primerna za ta kabel. Ker je kabel malce trši priporočamo, da se potem, ko je kabel že olupljen, malce segreje s fenom. Drugače pa vsak navadnI navojni F konektor za DG113 oziroma RG6 ustreza. Spletna trgovina ANTENE

Koaksialni kabel  17PAtC za zunanjo uporabo Pozdravljeni. Kakšna dva tipa konektorja potrebujem za priklop takšnega kabla na zunanjo in notranjo enoto? Po možnosti samozatezne. Hvala.

SAT HD sprejemnik AMIKO IMPULSE SAT RTV Slovenija od 1. decembra 2019 vse svoje nacionalne programe oddaja v HD-tehniki in to preko vseh sodobnih distribucijskih kanalov: v kabelskih sistemih, preko IP operaterjev, prizemnem omrežju DVB-T, preko interneta in po novem tudi preko satelita DVB-S2. Zadnji prehod na kakovostnejše oddajanje preko satelita v tako imenovani HD-tehniki oziroma visoki ločljivosti se navezuje na tista gospodinjstva, kjer gledalci nacionalne televizijske programe spremljajo preko satelita in jih je bilo doslej možno gledati le v SD tehniki. Obračanje satelitske antene oz. »krožnika« ni potrebno, saj je spremljanje programov tako kot je bilo doslej omogočeno z istega geostacionarnega satelita na orbitalni poziciji 16° vzhodno. Spremenjeni so parametri za spremljanje programov v visoki ločljivosti. Ti so po novem: polarizacija: vertikalna, modulacija: DVB-S2 (8PSK), frekvenca: 11.637 MHz, simbolna hitrost: 30.000 sym/s in FEC: 2/3. Spletna trgovina ANTENE

SAT HD sprejemnik AMIKO IMPULSE SAT Pozdravljeni, lastim si omenjen sprejemnik, pri katerem imam sedaj teden dni težave, da ne kaže slike oziroma napiše ni signala pri slovenskih programih(slo 1hd, slo 2hd). Hrvaški programj delujejo normalno. Če pa sam antenski kabel pritaknem v televizijo, tam pa lepo lovi slovenske programe. Poiskusil sem sprejemnik še na treh drugih televizijah in na teh sprejmnik deluje kakor že nekaj mesecev. Prosil bi za kakšen nasvet kaj lahko poiskusim spremenit, zamenjat, kupit. Mogoče kakšen ojačevalec signala?(slo 1hd lezi na frekvenci 862000, 8hz). Hvala za nasvete.


Stran:  1  2  3  4  5 ...  [ Naprej >>] 

Prikazujem 1 do 8 (od 793 objav)


Kontakti
M: +386 (0)41 542 020
@ Naročila in poslovna e-pošta
Oddelki
Sprejmemo