Radijska sobna dipol antena FM, DAB+

9,80 

FM, DAB+ dipol radijska sobna antena. Anteno enostavno prosto spustimo za omaro ali jo kako drugače prilagodimo za najboljši sprejem.

Na zalogi

Primerjaj

Opis

 • Področje … FM in DAB
 • Impedanca … 75 Ohm
 • Dolžina kabla … 1,8 m; dolžina krakov po 80 cm
 • Oblika … raztegnjena v obliki črke T, po potrebi prilagodljiva

Dodatne informacije

Teža 0,20 kg

Mnenja in vprašanja

 1. Trgovina ANTENE .

  Vse sobne antene, ki jih imamo v prodaji povežemo z napravami izključno s kablom. Za to mora imeti radijski tuner vhod za anteno.

 2. Anonimnež .

  Imam radio brez priključka za zunanjo anteno. Ima pa USM priključek in priključek za mikrofon. Ker imamo slab radijski signal, bi želel dodatno sobno anteno za radio.

 3. Trgovina ANTENE .

  FM dipol je primeren za DAB. Če je signala dovolj potem morda sobna DAB antena z ojačevalnikom https://www.antene-zupancic.si/sobna-dvb-in-dab-antena-maximum-da-2100-lte-p-1470.html . Slednja res le, če so pogoji za sobno izpolnjeni, to je zadovoljiv vhodni signal. Drugače praviloma DAB antene montiramo zunaj ali na podstrehi (odsvetujemo zunanje kombinirane FM- DAB antene) priporočamo tole Radijska antena DAB+ 4F

 4. Anonimnež .

  Moj receiver ima DAB+ sprejemnik. Priložena je dipol antena z “premerom” cca 1 m. Raztegnjena je za televizorjem. Ko je ta ugasnjen, zadeva za silo lovi, a ne vsega in ne kvalitetno, ko je prižgan, ne lovi nič.Zadeva je v Ljubljani v šiški, v stanovanju na “otoku” sredi sobe, ni pametne možnosti potegniti anteno drugam.Za FM uporabljam vaš FM dipol, ki raztegnjen za omaro pogojno lovi samo 6 postaj. Preizkusil sem nekaj aktivnih sobnih FM anten, a je bilo še slabše.Imate kakšno idejo predvsem za DAB? Ali se da vaš dipol s kakšnim vmesnikom ponucati tudi za DAB?

 5. Trgovina ANTENE .

  Da ali ne. Nekaj teh anten smo že prodali a nimamo nobene povratne informacije, da ne bi z njo bilo boljše. Tudi sami smo takoj, ko smo začeli s prodajo te antene eno preizkusili in rezultat je bil boljši kot pa samo sprejem z bistveno krajšo originalno žičko. Pa ima vaš tuner moški IEC vhod?

 6. Anonimnež .

  V podstrešni sobi na naslovu Prežganje Ljubljana, (odprt pogled na Kum, s sosednjo zgradbo zastrt pogled na Krim) imam zelo slab FM signal. Tudi program “prvi” od radia Slovenija je največkrat moten. S spreminjanjem položaja antene (žice), ki je vezana na sprejemnik, se da začasno popraviti kakovost sprejema, trajno pa ne. Ali obstaja verjetnost, da bi bil z uporabo sobne antene FM dipol sprejem kaj boljši?

V okvir podaj mnenje ali vprašaj o izdelku.
X

Dodaj v košarico