Varovanje zasebnosti

Nakupovanje v naši spletni trgovini je varno.

O kupcih zbiramo le tiste osebne podatke, ki so potrebni, da se opravi spletni nakup in dostavi naročeno na kupčev naslov. Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede pri registraciji v našo spletno trgovino, so namenjeni zgolj in samo za spletni nakup in se v nobenem primeru ne bodo uporabili v druge namene oz. ne bodo posredovani tretji osebi.

Vsi kupčevi osebni podatki (naslovi, naročila, trenutna vsebina nakupovalne košarice ...) so varno shranjeni na strežniku, kjer niso na voljo oziroma kako drugače dosegljivi nikomur drugemu. Podatki so dosegljivi samo kupcu  ob prijavi z vpisom pravilnega uporabniškega imena in gesla. Hramba teh podatkov služi izključno za enostavnejše in predvsem kupcem prijazno večkratno nakupovanje, brez ponovnih registracij in pregledu nad opravljenimi prejšnjimi nakupi.

Kljub temu pa lahko kupec za te podatke kadarkoli zahteva, da se spremenijo oziroma trajno zbrišejo. Zahtevke o tem sprejemamo na trgovina@antene-zupancic.si

V spletni trgovini ANTENE:

  • ne izvajamo email marketinga in ne pošiljamo e-novic
  • ne izvajamo programov lojalnosti
  • ne uporabljamo spletne analitike
  • podatke o kupcu in njegovih nakupih ne posredujemo tretjim osebam

Poleg zgoraj navedenega naša spletna stran uporablja zaščito s SSL certifikatom, ki še dodatno varuje povezavo med spletno stranjo in kupci. SSL (Secure Socket Layer) certifikat je digitalno varnostno potrdilo, ki zagotavlja pristnost identitete spletnega mesta, hkrati pa z uporabo SSL tehnologije šifrira vse podatke, ki se prenašajo med spletno stranjo in njenimi obiskovalci. SSL certifikat torej poskrbi za varnost prenosa podatkov. Ko je SSL - digitalno potrdilo nameščeno na spletni strani, lahko uporabnik vidi ikono oz. ključavnico na dnu območja navigatorja in naslov v naslovni vrstici se bo začel s "https" namesto HTTP v varno sejo, kar pomeni, da so podatki šifrirani.

ssl


V spletni trgovini uporabljamo mehanizem piškotkov (cookies) samo za hranjenje začasnih podatkov - in predvsem brez vaših osebnih podatkov. Slednji so shranjeni izključno na varovanem strežniku.

Uporabljamo lastni sejni piškotek osCsid, ki je nujno potreben, da si naše spletno mesto zapomni vaše vnose v nakupovalno košarico. Zaradi narave delovanja sejnega piškotka se le-ta samodejno izbriše iz uporabnikovega brskalnika, ko uporabnik zapre brskalnik. Uporabnik ga lahko pred tem tudi ročno izbriše v nastavitvah brskalnika, s čimer pa lahko povzroči nepravilno delovanje spletne strani.
Če se torej po vsaki prijavi tudi odjavite iz naše spletne trgovine, lahko mirno nakupujete s katerega koli računalnika in tega ne bo opazil naslednji uporabnik tega računalnika. Če nas obiščete zgolj kot gost (brez prijave) je za brisanje pomembnih sledi dovolj že to, da zaprete okno z našo spletno trgovino.

Spletna stran www.antene-zupancic.si ne uporablja drugih piškotkov vezanih na vtičnike družbenih omrežij, kadar so ti uporabljeni kot sledilni piškotki in ne uporablja piškotke za namen analiziranja prometa ter ne uporablja piškotkov vezanih na namen oglaševanja in trženja in tudi ne piškotkov za spremljanje spletnega vedenjskega oglaševanja.

Nadaljuj