Pravilnik o zasebnosti

Naš naslov spletišča je: https://antene-zupancic.si/

Poleg določb o varstvu zasebnih podatkov si obvezno pred nakupom preberite še:

Pogoji poslovanja

V spletni trgovini ANTENE (matična številka 1316478000 ), posvečamo varstvu vaših osebnih podatkov veliko pozornost. Prizadevamo si, da je nakupovanje na naših spletnih straneh varno.
V nadaljevanju so navedene informacije o tem, katere osebne podatke naših kupcev in obiskovalcev obdelujemo, kako jih pridobimo in v kakšne konkretne namene jih uporabljamo, komu jih lahko posredujemo in kakšne so vaše pravice v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov.
Vaših podatkov ne bomo uporabili ali delili z nikomer, razen kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti.
Vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Z uporabo storitve se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v skladu s to politiko.

Zbiranje in uporaba informacij

Osebne podatke zbiramo le, če pri nas opravite nakup oziroma se registrirate in ustvarite račun. Na podlagi vaše registracije, med katero tudi sprejmete ta pravila o varstvu zasebnosti in obdelavi podatkov, obdelujemo vaše identifikacijske in kontaktne podatke, vaše nastavitve in podatke o vaših naročilih na podlagi izvajanja pogodbe z vami in za kar ne potrebujemo vašega posebnega soglasja, da lahko vodimo vaš uporabniški račun. Pogodba, na kateri temelji naša obdelava, se ustvari istočasno z vašim računom. Osebne podatke v ta namen uporabljamo celoten čas obstoja vašega računa, ki ga lahko kadarkoli izbrišete. To lahko storite na ta način, da nam pošljete vašo pisno zahtevo preko našega kontaktnega obrazca.
Če pri nas opravite nakup, hranimo vaše identifikacijske in kontaktne podatke ter podatke o vaših naročilih na podlagi našega zakonitega interesa (brez vašega soglasja) za namene varovanja pravnih zahtevkov in naše notranje evidence ter našega in zunanjega zakonitega nadzora. Naš zakoniti interes v tem primeru predstavljata varovanje pravnih zahtevkov in pa nadzor nad rednim izvajanjem naših storitev. K hrambi vaših podatkov nas zavezujejo tudi veljavna davčna, računovodska, potrošniška in druga zakonodaja.
Ko ste na naših straneh vas lahko prosimo, da nam posredujete določene osebne podatke, ki jih lahko uporabimo za stik ali identifikacijo. Od vas pridobimo:

  • Ime
  • Email naslov
  • Telefonsko številko
  • Naslov

Dnevniški podatki

Zbiramo podatke, ki jih vaš brskalnik pošlje vsakič, ko obiščete našo spletno stran (»Podatki dnevnika«). Ti dnevniški podatki lahko vključujejo informacije, kot so naslov internetnega protokola (“IP”) vašega računalnika, vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani naše storitve, ki jih obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh, in druge statistike.

Piškotki

Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki lahko vključujejo anonimni enolični identifikator. Piškotki so poslani v vaš brskalnik s spletne strani in shranjeni na trdem disku vašega računalnika.
Za zbiranje informacij uporabljamo “piškotke”. Brskalniku lahko naročite, da zavrne vse piškotke ali da navede, kdaj je piškotek poslan. Vendar, če ne sprejmete piškotkov, ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše storitve.

Več o politiki piškotkov na “Politika piškotkov”

Skrbniki na strežniku in razvijalci programske opreme

Za vzdrževanje programske opreme in podatkovnih baz lahko najamemo za to usposobljene tretje osebe in posameznike.
Tem omogočimo tudi dostop do vaših osebnih podatkov samo za opravljanje teh nalog v našem imenu in se zavezujejo, da jih ne bodo razkrile ali uporabile za noben drug namen.

Varnost

Varnost vaših osebnih podatkov je za nas pomembna, vendar je potrebno vedeti, da noben način prenosa prek interneta ali načina elektronskega shranjevanja ni 100-odstotno varen. Čeprav si močno prizadevamo uporabiti najboljša sredstva za zaščito vaših osebnih podatkov, vam ne moremo zagotoviti njihove popolne varnosti.

Povezave do drugih spletnih mest

Na naših spletnih straneh so lahko povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravljamo mi. Če kliknete tako povezavo, boste preusmerjeni na spletno stran te tretje osebe. Močno vam svetujemo, da pregledate pravilnik o zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete. Običajno so to povezave na ponudnike plačilnih storitev (Paypal, Braintree ).
Nad temi stranmi nimamo nadzora in ne prevzemamo odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse katerih koli spletnih mest ali storitev tretjih oseb.

Skladnost z zakoni

Vaše osebne podatke bomo razkrili, če to zahteva zakon ali sodni poziv.

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Naš pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodobimo. O vseh spremembah vas bomo obvestili z objavo novega pravilnika o zasebnosti na tej strani.
Svetujemo vam, da redno pregledujete ta pravilnik o zasebnosti za morebitne spremembe. Spremembe tega pravilnika o zasebnosti začnejo veljati, ko so objavljene na tej strani.

Kontaktirajte nas

Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti, se obrnite na nas.

X