Radijska sobna antena

Zunanje in sobne antene, združilniki, ojačevalniki ...
Odgovori
Uporabniški avatar
gost
Prispevkov: 884
Pridružen: 03 Apr 2008, 10:15

Radijska sobna antena

Odgovor Napisal/-a gost » 08 Jul 2015, 21:57

Zdravo, kot specialisti za antene upam da mi najdete kakšno rešitev.
Ob menjavi Telekom interneta s T-2 sem namreč ugotovil, da sem ostal brez radia, ki je bil v stanovanju speljan preko koaksialnih vodov do posameznih sob, v eni sem potem zadevo podaljšal do HiFi naprave in sprejem rad.postaje je bil odličen.
Kakšno rešitev imamo, da vsaj kakšnih 10 SLO postaj lovim s katero od sobnih RA anten v kolikor toliko čistem zvoku, ki bi jo priključil na HiFi napravo.
Lokacija je Domžale.
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2912
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Re: Radijska sobna antena

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 08 Jul 2015, 21:59

Torej v kablu T-2 nima klasičnih FM radijskih frekvenc? Mislim pa da imajo na TV kanale zmodulirane radijske frekvence, ki pa jih poslušate ob zatemnjeni sliki na TV. No tudi to se sicer na HI-FI radijskih komponentah da spremljati, vendar je potrebno imeti takrat TV aparat prižgan.
Od radijskih sobnih anten pa držimo le http://www.antene-zupancic.si/radijska- ... p-897.html, ki je brez ojačevalnika. Slednji je velikokrat lahko tudi odveč ali celo moteč. V vsakem primeru pa mora biti signala dovolj in dovolj kvalitetnega, da bo sprejem možen tudi v zaprtih prostorih.
Matjaž

Promocijske kode za popust na vse artikle v spletni trgovini ANTENE. Obvezna registracija in nakup preko spletne nakupovalne košarice.

Slika
Naročila: info@antene-zupancic.si ali 041 542 020
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si
Odgovori