Težave z digitalnim pretvornikom

Zunanje in sobne antene, združilniki, ojačevalniki ...
Odgovori
Uporabniški avatar
gost
Prispevkov: 884
Pridružen: 03 Apr 2008, 10:15

Težave z digitalnim pretvornikom

Odgovor Napisal/-a gost » 22 Jun 2015, 23:42

imam en problem in bi vas prosil za nasvet. Imam še star TV sprejemnik zraven katerega sem imel DVB-T reciver znamke TV STAR T900 USB PVR DIGITAL TERESTRIAL RECIVER. Pred kratkim nisem mogel več gledati prvega in drugega programa RTV SLO. Glas je bil slika pa je bila stoječa ali pa je sploh ni bilo. Ker sem sumil, da se je pokvaril reciver sem kupil nov reciver iste znamke samo, da ima oznako T910. Sedaj mi noče samodejno poiskati programov, ker sploh ne najde signala od antene. Zanima me, če boste mogoče vedeli ali sedaj ni prava antena za ta model. Gledam na vaši spletni strani antene in ne vem kaj pomeni DVB-T antena z ojačevalnikom. Ali bi mogoče moral imeti tako, ker ta, ki jo imam sedaj je že zelo stara in ni podobna nobeni na vaši spletni strani. Lovila pa je signal preko starega reciverja T900 za katerega sem opisal kako se obnaša TV signal. TV sprejemnik je v redu, ker satelitske programe pa lahko gledam preko sprejemnika, ki sem ga kupil pri vas.
Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem.
Uporabniški avatar
ANTENE
Prispevkov: 2912
Pridružen: 26 Sep 2005, 11:08
Kontakt:

Re: Težave z digitalnim pretvornikom

Odgovor Napisal/-a ANTENE » 23 Jun 2015, 21:06

Z vašimi sprejemniki ni nič narobe, morda samo to, da so slabše kvalitete oziroma njihov tuner. Očitno je prišlo do sprememb pri sprejemnem signalu.
Antena z ojačevalnikom pomeni , da ima antena že vgrajen ojačevalnik v sam dipol antene, kar je priporočljivo.
Matjaž

Promocijske kode za popust na vse artikle v spletni trgovini ANTENE. Obvezna registracija in nakup preko spletne nakupovalne košarice.

Slika
Naročila: info@antene-zupancic.si ali 041 542 020
Tehnična vprašanja: podpora@antene-zupancic.si
Odgovori